Ainhoa Armentia ha assessorat Iñaki Urdangarin en tot el relacionat amb el divorci. L'advocada està contenta per la predisposició de la seva parella i Cristina de firmar per fi el divorci. Tal com va detallar Juan Luis Galiacho, l'encara matrimoni podria haver arribat a un acord de divorci que es materialitzaria en els propers dies. Potser per això ambdós s'han mostrat molt propers l'un a l'altre el cap de setmana passat en un partit d'handbol del seu fill Pablo amb el Granollers. Es van somriure i es van fer un parell de petons a la galta amb una abraçada.

En un primer moment la infanta no estava disposada a cedir a les elevades peticions d'Iñaki Urdangarin. L'exduc de Palma s'estava aprofitant de la situació. Ha format part durant més de dues dècades de Casa Reial i sap massa coses. No li importaria parlar per treure benefici. Joan Carles I li va demanar a la seva filla que acceptés i s'oblidés, ell s'encarregaria de fer front a tots els pagaments, però la infanta no estava disposada a cedir ni a sacrificar el seu pare, però ella no podia fer front a aquestes despeses amb els seus 400.000 euros anuals de sou. L'exjugador d'handbol volia venjar-se per haver-lo deixat entrar a la presó. Segons ell, l'emèrit podria haver-lo salvat amb les seves influències, però algú havia de pagar per això.

Ainhoa Armentia efe
Ainhoa Armentia efe

La infanta finalment ha cedit. Cristina hauria avançat ja un milió d'euros en concepte d'indemnització a Iñaki, l'altre milió acordat l'hi lliurarà en firmar el divorci en un únic pagament o en fraccions. Són els dos milions d'euros que l'exduc li va demanar en concepte d'indemnització pel llibre que una coneguda editorial li va demanar d'escriure i a què finalment va renunciar. També li augmentarà el sou. Fins ara cobrava 6.000 euros al mes, com a figura en les capitulacions matrimonials, però a partir de la firma del divorci guanyarà 25.000 euros.

Iñaki Urdangarin ha aconseguit totes les seves peticions

La primera primícia que donarem és que el divorci està a punt de firmar-se, ja s'han aconseguit liquidar tots els serrells que estaven pendents. En els propers dies es firmarà el divorci, però no ens assabentarem amb exactitud perquè es firmarà fora d'Espanya, es firmarà a Suïssa. Els diners no entraran a Espanya amb el que no ens assabentarem", detalla Juan Luis Galiacho.

Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia GTRES

Segons el periodista d'investigació, "en aquests moments Iñaki Urdangarin hauria cobrat ja entorn d'un milió d'euros. La quantitat mensual que rebrà no són 6.000 euros, és superior, podem multiplicar-lo per quatre o per cinc... uns 25.000 euros mensuals".

Tanmateix, Ainhoa Armentia no està d'acord amb totes les clàusules. La infanta no es deixa enganyar i tampoc no s'ho pensa posar fàcil Iñaki. Cristina hauria establert una clàusula en la qual si l'exduc es casa amb l'advocada perdria tots aquests beneficis. D'aquesta forma, el seu encara dona vingui de la situació i trunca els seus plans de consolidar la relació en un futur pròxim.