Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbón ja haurien arribat a un acord de divorci satisfactori per a ambdues parts. Una firma que ha tardat més d'un any a arribar des que es va anunciar la separació en un comunicat després de les fotografies de l'exduc de Palma amb Ainhoa Armentia per les platges de Biarritz que van provar una infidelitat. L'encara matrimoni no travessava el seu millor moment. Des que l'exjugador d'handbol va sortir de presó, es va instal·lar a Vitòria amb la seva mare, mentre que la infanta es va quedar a Ginebra amb la filla petita del matrimoni, Irene.

L'exduc de Palma no té cap problema amb Cristina, no obstant això, utilitza la seva relació amb la infanta per treure un benefici de la corona. Culpa Juan Carlos de tots els seus mals. Segons ell i el seu entorn, l'emèrit podria haver-lo salvat de la presó, però el van utilitzar com a peó per demostrar que la justícia és igual per a tothom.

el petó d'iñaki i cristina
el petó d'iñaki i cristina

Es desconeix en aquests moments l'acord al qual haurien arribat la infanta i l'exduc, però en un primer moment demanava 25.000 euros mensuals per tota la vida, dos milions d'euros en concepte d'indemnització pel llibre que li van oferir escriure i al que va renunciar, diverses propietats de la costa francesa, mantenir els seus escortes i finançar les despeses relacionades amb els seus fills. Per a la infanta són unes peticions massa exigents. Ni tan sols pot enfrontar-s'hi amb els seus 400.000 euros anuals de sou. No té intencions de mantenir el pare dels seus fills i molt menys a la parella d'aquest.

Iñaki Urdangarin necessita diners d'urgència

Però és que Iñaki Urdangarin necessita diners d'urgència. En aquests últims anys ha hagut de demanar diners als seus amics per pagar els cafès. L'exduc de Palma no té ni un sol euro. Ja es va gastar el sobre que li va donar Juan Carlos quan va entrar a la presó. El seu divorci amb la infanta Cristina és la seva única salvació, i és que l'exjugador d'handbol no troba feina. Per més contactes i currículum no hi ha ningú que el contracti. No troba feines estables i qualificades on mantenir el nivell de vida que tenia abans.

Iñaki segona fila informalia
Iñaki segona fila informalia

"Ens informen fonts solvents que l'exduc de Palma té sobre la taula diverses ofertes laborals d'alt calibre" assenyala el portal. "Us quedareu bocabadats quan es faci públic" apunta una font propera, que afegeix "i no, no és un llibre de memòries, o un documental, res d'això, és cosa seriosa de veritat". Així, segons afegeix 'Vanitatis': "Una de les ofertes està relacionada amb els mitjans de comunicació, sector en el qual Urdangarin té experiència, ja que va treballar per a Motor Press Ibérica".

Tanmateix, fins que no firmi el divorci no pensa acceptar cap proposta laboral. "Vol saber en quina situació personal i econòmica es queda abans de prendre una decisió laboral perquè no vol decidir un treball per qüestions monetàries", assenyalen en el citat mitjà.