Cristina i Iñaki aparquen les seves diferències per donar suport als seus fills. El cap de setmana passat es van reunir a Granollers per gaudir d'un partit d'handbol del seu fill Pablo al seu acabat d'estrenar equip. Els van acompanyar els seus fills Miguel i Irene, la parella del jugador, Johanna Zott, i les germanes i els pares d'aquesta, consogres de l'encara matrimoni. La celebració continuo a la nit, encara que la infanta va preferir anar-se'n al seu hotel. Encara que es va filtrar una fotografia on va saludar i va besar a la galta el pare dels seus fills, la filla de Juan Carlos continua sentint-se humiliada i traïda.

Fa un any que van anunciar la seva separació, el cessament de la convivència, just uns dies més tard de la filtració de les fotografies d'Iñaki amb una altra dona, Ainhoa Armentia. Més d'un any després encara no han firmat el divorci, no obstant això, després de tots aquests mesos de batalles amb els seus advocats, l'encara matrimoni podria haver arribat a un acord satisfactori per a ambdues parts.

fills Iñaki Urdangarin passeig efe
fills Iñaki Urdangarin passeig efe

Les peticions d'Iñaki eren massa exigents i Cristina no estava disposada a cedir, bàsicament perquè ni tan sols podia enfrontar-s'hi amb el seu sou de 400.000 euros anuals. La situació era cada vegada més tensa, però finalment han aconseguit aparcar les seves diferències per no fer-se més mal. És moment de tancar aquest tempestuós capítol i que els dos puguin seguir amb les seves vides per separat, sempre amb els seus fills com a nexe d'unió.

Iñaki i Cristina arriben a un acord satisfactori per a ambdues parts

La infanta Cristina estava truncant la seva relació amb les germanes d'Iñaki, que sempre havia estat excel·lent. Estaven fartes de tantes disputes i que el tema no es tanqués una vegada per sempre. Així que li van llançar un ultimàtum. Encara que la volien com a una germana, si havien de defensar algú sempre seria a Iñaki. Elles també creuen que l'exduc va entrar a presó per culpa de Joan Carles I, així que veuen amb bons ulls que ara li tregui tot el que pugui. Van començar a culpar la infanta Cristina de la mala sort de l'exjugador d'handbol. Parlaven malament d'ella al seu cercle d'amics més íntims, i no són pocs.

Iñaki i Cristina efe
Iñaki i Cristina efe

Tot el seu entorn, inclosos els seus fills, els demanaven que rebaixessin la tensió i intentessin asseure's, parlar les coses i arribar a un acord satisfactori per a ambdues parts sense que cap sortís perjudicat més que l'altre. Entenen ambdues actituds.

Sembla que encara no han firmat el divorci a falta d'arreglar alguns detalls, però serien a bon camí. Han arreglat les seves diferències i estan disposats a fer el pas definitiu. Divorci imminent.