Iñaki Urdangarin es reuneix amb la infanta Cristina en l'últim partit d'handbol del seu fill Pablo amb el Granollers, el seu nou equip. Els dos es van saludar de forma cordial amb una abraçada i un parell de petons a la galta, molt somrients. Aquestes imatges publicades per la revista de la salutació van fer presagiar que les coses havien millorat entre ells en les últimes setmanes. Les últimes notícies parlaven d'un descans el mes d'agost per gaudir de les vacances tranquils i alleujar les tensions que havien sorgit en els últims mesos.

L'exduc de Palma i la infanta no han tancat l'acord de divorci. Fa gairebé dos anys, el passat mes de gener de 2022, van anunciar el cessament de la convivència quan es van filtrar les fotografies d'Iñaki amb Ainhoa Armentia, la seva nova parella, a la platja de Biarritz.

Iñaki Urdangarin surt del cotxe
Iñaki Urdangarin surt del cotxe

Cristina es va sentir humiliada i traïda, per això no estava disposada a cedir en les exigents peticions de divorci d'Iñaki. No anava a mantenir per tota la vida el pare dels seus fills, però molt menys a Ainhoa Armentia. L'exjugador d'handbol volia viure com un rei a costa de la corona. Ha conviscut amb la infanta més de dues dècades i sap massa coses de Casa Reial, íntim amic de Juan Carlos. Culpa l'emèrit del seu ingrés a la presó, segons ell podria haver-se evitat amb els seus contactes, però sabia que algú havia de pagar per demostrar que la justícia és igual per a tothom. Els aires estaven molt caldejats. Iñaki no perdona i pensa trencar el seu silenci si no es compleixen els seus desitjos.

iñaki i Juan Carlos efe
iñaki i Juan Carlos efe

Joan Carles, a l'ombra d'Iñaki Urdangarin

En el dia d'avui ha hagut de demanar diners als seus amics fins i tot per pagar-se el cafè, el seu compte bancari està en nombrosos vermells. Per aquesta raó demanaria 25.000 euros mensuals per tota la vida, dos milions d'euros en concepte d'indemnització per un llibre que li van oferir escriure i al qual va renunciar, diverses propietats de la costa francesa al seu nom, mantenir els seus escortes i finançar els viatges relacionats amb els seus fills.

Iñaki Urdangarin culpa Juan Carlos de tots els seus mals, i això que li va donar un sobre per sota mà a canvi de callar quan els va esquitxar el cas Nóos. Va entrar a presó amb una bona quantitat sota el braç que ja s'hauria gastat en la seva totalitat. Ara necessita més diners i el divorci amb la infanta Cristina és la clau per solucionar els seus problemes econòmics. Sembla que per fi el matrimoni hauria arribat a un acord satisfactori per a ambdues parts i en els propers dies firmarien tan anhelats papers.