Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbón per fi haurien arribat a un acord de divorci. L'exjugador d'handbol tenia unes peticions que la infanta Cristina no estava per la feina de complir. Després de batalles legals i negociacions intenses, sembla que han posat punt final al drama.

Ara bé, el que no sabem és si Iñaki s'haurà sortit amb la seva i s'embutxacarà els 50.000 euros que tant anhelava de pensió vitalícia, més el sucós pagament únic de dos milions d'euros. Algunes fonts com El Cierre Digital diuen que ha pactat cobrar 5.000 euros a Espanya i uns altres 45.000 en comptes bancaris misteriosos fora del territori espanyol. Altres mitjans suggereixen que igual es conforma amb un sou de 5.000 euros al mes.

Iñaki Urdangarin espera el divorci ansiós

Sigui com sigui, diverses fonts asseguren que el divorci és imminent. Fins i tot la infanta Elena ho va dir en una conversa distesa mentre pensava que ningú no l'escoltava. S'espera que Iñaki i Cristina tanquin l'assumpte abans de finals d'any.

Iñaki i Cristina efe
Iñaki i Cristina efe

Iñaki està ansiós perquè arribi aquell moment. D'una banda, per poder dur a terme els seus plans amb Ainhoa Armentia, de qui està profundament enamorat. Per un altre, per poder tenir una estabilitat econòmica assegurada per escrit que no es limiti al que li passa actualment la infanta Cristina acordat verbalment.

Mentrestant, Iñaki vol tornar a treballar. Actualment està aturat i desitja tornar al món laboral. Es diu que té ofertes interessants esperant a la cua, llestes per fer el pas quan ell solucioni els seus assumptes personals.

Iñaki Urdangarin rebutja una oferta que busca allunyar-la de l'ull públic

Ara bé, no totes les ofertes quadren amb el seu pla de vida a llarg termini. L'encara marit de la infanta Cristina hauria rebut una proposta per treballar i viure a Abu Dhabi, on casualment resideix Joan Carles I, que és qui li hauria buscat aquesta feina. Tot forma part d'una estratègia per allunyar-lo de l'ull públic. Una proposta que, per cert, tindria molts zeros.

Iñaki Urdangarin amb Ainhoa Armentia
Iñaki Urdangarin amb Ainhoa Armentia

Però com dèiem, Iñaki no està disposat a separar-se dels seus quatre fills, ni de la seva mare, que ja està entrada en anys, ni de la seva estimada Ainhoa Armentia, amb qui fins i tot hauria fet plans de casament.