Iñaki Urdangarin no ha aconseguit el seu propòsit ara per ara. L'exduc de Palma es troba en una situació complicada. Després de dos anys d'anunciar la seva ruptura amb Cristina de Borbón, continuen sense firmar el divorci. Ell exigeix unes peticions massa altes, mentre que la infanta no està disposada a cedir de forma senzilla. El mes passat es va anunciar un acord de divorci, segons Juan Luis Galiacho. Iñaki hauria rebut el primer milió d'euros en concepte d'indemnització pel llibre que li van oferir escriure i a què va renunciar. L'altre milió el rebria una vegada que es firmés el divorci, ja sigui mitjançant un únic pagament o fraccionat. A més, també hauria vist incrementar-se el seu sou, dels 6.000 euros mensuals pactats en les capitulacions matrimonials, als 25.000 euros en cas de divorci. I manté la seva escorta.

Tanmateix, la infanta Cristina, que li guarda un gran rancor per la humiliació a la que el va sotmetre, ha posat una clàusula que Iñaki Urdangarin no està disposat a firmar. Ella vol comprovar si el pare dels seus fills està enamorat d'Ainhoa Armentia o només busca diners de la família reial. Si es casa amb l'advocada perdria tots els beneficis, però és alguna cosa que no li hauria d'importar perquè el més important és estar amb ella.

Iñaki Urdangarin efe
Iñaki Urdangarin efe

Iñaki Urdangarin no té ni un euro

Iñaki Urdangarin ha passat per grans conflictes econòmics després de viure les millors dècades de la seva vida amb milions d'euros. En cas de malversar a no poder pagar ni un cafè, els seus amics eren els que havien d'abonar sempre el compte. Fonts properes a l'exduc van assegurar a Vanitatis que "no té ni un duro".

Iñaki Urdangarin obté la llibertat condicional efe
Iñaki Urdangarin obté la llibertat condicional efe

En el dia d'avui encara viu amb la seva mare. L'octogenària és molt gran i no vol deixar-la sola. "No sé si és Ainhoa qui li paga les coses quan surten. El que sabem és que qui segur que no paga és Cristina", declaren algunes fonts al mitjà anteriorment citat.

L'exduc acudia al treball amb la seva pròpia bici, encara que en alguna ocasió se li'n va veure amb un Peugeot 508, un vehicle prestat, tal com assegura 'Vanitatis'. Ja no queda res d'aquell d'èxit Iñaki Urdangarin. Ni tan sols paga els hotels de luxe en els que s'allotja, la infanta Cristina se n'encarrega.