Iñaki Urdangarin es defensa davant de les acusacions d'infidelitat. El gener de l'any passat van aparèixer unes fotografies de l'exduc de Palma en companyia d'una dona que no era Cristina, sinó Ainhoa Armentia, una companya de feina. Van mostrar una gran complicitat entre ells i uns dies més tard es va confirmar la separació de la infanta i l'exjugador d'handbol. La filla de Juan Carlos es va sentir traïda i humiliada públicament perquè no coneixia aquesta relació del pare dels seus fills. Ambdós reconeixen que el seu matrimoni no passava pel millor moment, és indubtable, cadascú vivia en una punta. Iñaki es va quedar a Vitòria, mentre que Cristina ho va fer a Ginebra en companyia de la seva filla Irene.

La relació es va truncar quan Iñaki va entrar a la presó. Ja el cas Nóos va desestabilitzar el matrimoni. No obstant això, Cristina va apostar per la relació fins a l'últim moment. Ella estava enamorada del pare dels seus fills, i encara ho continua estant. La germana de Felipe va sacrificar la corona per mantenir-se al costat de la seva família. Va donar suport en tot moment a l'exduc amb totes les conseqüències. Per això se sent més dolguda amb ell.

Iñaki i Cristina efe
Iñaki i Cristina efe

Iñaki Urdangarin acusa a Cristina d'infidelitat

Tampoc no li agrada la seva actitud. Iñaki Urdangarin ha girat full totalment i ara només vol beneficiar-se d'haver format part de la corona gràcies a la seva relació amb Cristina. La mare dels seus fills és un dany col·lateral. Ara mateix busca una bona situació econòmica i utilitza totes les seves cartes.

Mentre va ser a la presó, Iñaki va escriure una espècie de memòries i es confessava davant del capellà de Brieva. L'exjugador d'handbol parla del seu matrimoni amb Cristina. Assegura que en les seves més de dues dècades d'amor mai no li va ser infidel. "No, no em refereixo als problemes que et van portar aquí. Volia saber si, en alguna ocasió, li vas ser infidel a la teva esposa (...) -Mai no he traït la meva esposa, va contestar de forma decidida, ferma i segura, mai!-" mostra u dels diàlegs que donen forma a la història.

Cristina anava a la presó totes les setmanes, de vegades acompanyada per la reina Sofia, però hi va haver un temps que va deixar de fer-ho. Les visites s'allargaven en el temps fins que ja no va aparèixer mai més. La relació es va trencar en aquell precís instant.

Clarie amb Cristina i Iñaki
Clarie amb Cristina i Iñaki

Iñaki Urdangarin no pot provar-ho però manté que Cristina li va ser infidel durant la seva estada a la presó. En aquells durs anys de solitud va trobar una espatlla a la qual plorar. Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina estarien enfrontats "per suposades relacions amoroses" que la germana del rei Felip "mantindria en l'actualitat amb un aristòcrata barceloní de família d'alt llinatge i gran poder econòmic". Els rumors d'una possible relació de la infanta Cristina amb aquest home "de cognom il·lustre", van començar el mes d'abril passat.

Un home amb el qual ja hauria mantingut relacions en el passat segons Iñaki. "El considera que hi va haver 'infidelitats de Cristina mentre ell es trobava a la presó pel cas Nóos. I aquí no porta raó. Igual que en d'altres sí... En aquest cas, s'equivoca", han assenyalat. Ell assegura que ella serà feliç quan es divorciïn amb el seu nou amor, per aquesta raó demana més diners.

La infanta se sent molt desil·lusionada per aquestes acusacions, per la pèrdua de confiança del pare dels seus fills després de diverses dècades de matrimoni. Fonts del seu entorn asseguren que en aquesta ocasió Iñaki va molt equivocat, Cristina mai no li ha estat infidel.