Iñaki Urdangarin i Cristina han arribat finalment a un acord de divorci després de més d'un any d'àrdues negociacions des que es va destapar la infidelitat de l'exduc de Palma. La infanta es va sentir traïda i humiliada, encara estava enamorada. No estava disposada a mantenir el pare dels seus fills i molt menys a Ainhoa Armentia. Les peticions de l'exjugador d'handbol eren massa exigents, ni la germana de Felipe podia fer-les front amb els seus 400.000 euros de sou anuals. Per això és Juan Carlos qui es va oferir a sufragar les despeses, i encara que la seva filla no volia, finalment ha acceptat. Casa Reial pressiona perquè s'acabi una vegada per sempre amb tot això.

Iñaki Urdangarin efe
Iñaki Urdangarin efe

Ara mateix l'exduc cobra un sou de 6.000 euros mensuals, com es va firmar en les capitulacions matrimonials. Tanmateix, aquest sou s'augmentarà una vegada estampi la seva firma fins als 25.000 euros. A més, ja hauria rebut un milió d'euros en concepte d'indemnització, l'altre milió restant el rebrà una vegada finalitzat el procés, en un sol pagament o fraccionat. També s'emportarà la propietat de Bidart, però no la de Baqueira com li hagués agradat per llançar un pols a Casa Reial.

Iñaki Urdangarin volia netejar la seva imatge amb aquesta estratègia

Iñaki Urdangarin culpa Juan Carlos de tots els seus mals. Segons ell, l'emèrit podria haver-li salvat de presó, tanmateix li va utilitzar per demostrar que la justícia és igual per a tothom, algú havia de pagar. Va viure un autèntic infern. Així que s'ha aprofitat de la situació i de pertànyer a Casa Reial durant diverses dècades per fer-los xantatge. Tanmateix, Felip VI li ha parat els peus.

Reina Sofía i Iñaki Urdangarin efe
Reina Sofía i Iñaki Urdangarin efe

L'actual rei ha trencat qualsevol tipus de relació amb Iñaki Urdangarin. No li agrada l'actitud que està tenint amb la corona. Aquest mes d'agost va intentar presentar-se de nou per Baqueira, però Felipe li va parar de nou els peus. Per allà no el vol veure més. L'exduc vol aquesta residència en el seu poder per un tema d'honor. Si l'aconsegueix és una mostra de perdó. Tant el rei com l'emèrit li han deixat clar que amb els milers d'euros que ingressarà ja té suficient.

L'exduc de Palma no s'ha quedat conforme amb tot el que ha rebut amb el divorci. La seva imatge continua feta malbé des que va entrar a la presó i s'ha quedat exactament igual. Mal vista per tots mentre Casa Reial el vegi malament.