Qualsevol imatge de la reina Letícia és analitzada amb lupa per tothom. L'asturiana és una icona seguida per molts, especialment a nivell estilístic, i qualsevol modelet que llueix té una legió de seguidors i seguidores que l'esgoten a les botigues, però també genera un allau de comentaris, especialment a la xarxa, de tota mena. De totes maneres, fa dos dies va generar unanimitat quan després d'algun fiasco estilístic recent, deixava tothom amb un pam de nas impactat en la seva última aparició pública. On? A València presidint el Dia Mundial de la Creu i la Mitja Lluna Roja, i triant del seu armari un model cridaner en la forma, el color i els detalls. Un fúcsia llampant d'una marca valenciana que ha eclipsat les mirades dels presents, un vestit amb unes obertures laterals molt pronunciades, deixant l'abdomen a la vista del públic i marcant silueta de forma extrema. Un push up de dalt a baix, vaja. 

Letizia rosa aberturas GTRES
Letícia / GTRES

Tot i que aquest look ha generat un allau de reaccions a la xarxa, ha estat un altre modelet el que li ha menjat la torrada a aquest, pel que fa a comentaris, tal i com destaquen al Huffington Post. Un vestit que els usuaris a la xarxa han comentat molt, però no tant pel vestit, sinó pel braç que se li veu a Letícia. Una foto distribuïda per la Casa Reial on es veu la reina espanyola saludant la ministra d'Indústria, Reyes Maroto, i encaixant-li la mà. Sovint s'ha parlat de com li agrada a Letícia tonificar el seu cos i estar en forma, però de tant en tant, especialment, quan hi ha alguna foto com aquesta, els ciutadans es tornen a quedar amb els ulls com a taronges.

letizia brazo
Letícia i la ministra Reyes Maroto / Casa Real 

Evidentment, que Letícia faci amb el seu braç el que li surti del monyo, només faltaria, però la xarxa no s'ha estat de comentar la força que se li albira en un braç molt treballat a base de gimnàs:

La foto és d'aquesta mateixa setmana, durant la visita d'una delegació de membres de la Motion Picture Association (MPA) dels Estats Units, que dilluns van participar en una jornada informativa sobre les oportunitats que ofereix l'ecosistema audiovisual espanyol, que va presidir la reina Letícia.