El recent diagnòstic de càncer de Carles III ha sacsejat els fonaments de la Corona britànica, afegint-se a les agitades setmanes marcades per la misteriosa intervenció abdominal de Kate Middleton. Enmig d'aquesta turbulència, sorgeix la sorprenent possibilitat d'una reconciliació entre el príncep Harry i la Família Reial, amb un gir inesperat: Harry oferint-se com a regent durant la malaltia del seu pare.

Segons informes de 'The Times', el príncep Harry ha manifestat la seva disposició a assumir responsabilitats reals temporals per donar suport al seu pare durant la seva malaltia. Aquesta actitud conciliadora suggereix un canvi notable en la relació entre pare i fill, marcada per desacords públics en els últims anys. La proposta d'Harry d'exercir com a regent mentre Carles III es recupera del càncer indica un possible acostament entre ambdós i una voluntat de col·laboració en benefici de la institució monàrquica.

Fonts properes al rei Carles III han expressat el seu suport a aquesta idea, destacant la importància de la unitat familiar en moments difícils. Encara que els detalls de la reunió entre pare i fill a Clarence House es mantenen en privat, se suggereix que ambdues parts estan considerant seriosament aquesta possibilitat, destacant el vincle indeleble que uneix tots els membres de la Família Reial, malgrat les tensions i diferències passades.

"S'han dit moltes coses per part d'ambdós costats en els últims anys, però això mai no ha disminuït el vincle de sang fonamental", assenyala una font citada per 'The Times'. La preocupació pel benestar del rei i de Kate Middleton, afegida a consideracions pragmàtiques, podria aplanar el camí per a una reconciliació i col·laboració efectiva entre els Windsor i els Sussex.

Nostradamus i les profecies sobre la tornada d'Harry a la reialesa

Curiosament, les especulacions sobre la tornada d'Harry a la reialesa britànica troben eco en les enigmàtiques profecies de Nostradamus. A la seva obra 'Les Profecies', escrita al segle XVI, el famós vident francès fa referència a un "Rei de les Illes" que seria expulsat per la força, el que alguns interpreten com una al·lusió a Carles III. Més sorprenent encara és la predicció d'un usurpador sense les marques tradicionals d'un rei que s'erigiria com l'hereu al tron, la qual cosa podria suggerir que el príncep Harry agafaria les regnes de la Casa Reial britànica, relegant el seu germà, el príncep Guillem, a un paper secundari.

Veus escèptiques i opinions dividides

Malgrat els informes de 'The Times', altres mitjans britànics es mostren escèptics davant de la possibilitat d'una tornada d'Harry a la reialesa. Fonts del Palau suggereixen que no hi ha marxa enrere en la presumpta reconciliació del duc de Sussex amb la seva família, i que és poc probable que Harry recuperi un paper actiu en la monarquia britànica. "Està absolutament clar i categòricament que ell (Guillem) no permetria que Harry tornés. Hi ha un zero per cent de possibilitats que Harry torni a tenir alguna capacitat en la Família Real", va afirmar una font consultada per 'The Mirror'.