Màxima expectació al Regne Unit per la situació de la corona reial britànica. Després de setmanes d'especulacions i buscar per mar i terra Kate Middleton, Carles III ha revelat en un comunicat que pateix càncer als seus 75 anys. Per això s'han decidit posposar les seves obligacions públiques. Des del Palau de Buckingham no han volgut aportar més dades sobre aquest assumpte, ni tan sols han revelat el tipus de càncer que pateix, però no es tractaria d'un de pròstata. Va ser intervingut fa uns mesos per un engrandiment de la mateixa, però era benigne. De fet, va ser durant aquest tractament quan "es va observar un altre motiu de preocupació". "Les proves diagnòstiques posteriors han identificat una forma de càncer", van especificar.

"Sa majestat ha començat avui un programa de tractaments regulars, durant el qual els metges li han aconsellat que posposi les seves obligacions de cara al públic", aclareix el comunicat. "Durant aquest període, sa majestat continuarà duent a terme els assumptes d'Estat i els tràmits oficials amb normalitat".

Carlos III militar GTRES
Carlos III militar GTRES

"El rei agraeix al seu equip mèdic la seva ràpida actuació, que ha estat possible gràcies a la seva recent intervenció hospitalària. Continua sent totalment positiu respecte al seu tractament i espera tornar a exercir plenament les seves funcions públiques com més aviat millor", assegura el Palau de Buckingham.

Nostradamus mata Carles III i el príncep Guillem de forma sobtada

Aquesta notícia faria que es donés més veracitat a una de les prediccions de Nostradamus de fa uns mesos. Michel de Notre-Dame, més conegut com a Nostradamus, va publicar el seu llibre Les Prophéties (Les Profecies) en tres parts, el 1555, 1557 i 1568. Es tracta d'una col·lecció de 942 quartetes poètiques que, suposadament, vaticinen esdeveniments futurs.

Kate Middleton i el príncep Guillem
Kate Middleton i el príncep Guillem

En aquestes quartetes es troben esdeveniments tan importants com la mort de la reina Isabel II, l'atemptat a les Torres Bessones o l'assassinat de John F. Kennedy. Fa més de 460 anys, en un passatge escrit sobre la corona britànica, ja vaticinava l'empitjorament de Carles III i li donava una mort sobtada.

Però si es continua llegint sembla que a la Casa Reial li esquitxarà un altre tràgic assumpte i és que el seu hereu en primera línia de successió, el príncep Guillem, també moriria convertint en rei al seu germà Harry i en reina a Meghan Markle, una cosa que la reina Isabel II mai no hagués volgut. De fet, ambdós es van apartar de la corona. Segons ella, tres nens "arruïnaran el poble" i diversos experts apunten els fills del príncep William: "A prop de la costa neixen tres bonics nens. Arruïnaran el poble quan siguin majors d'edat. Canviaran el regne i no el veuran créixer més".