El rei Carles III és possiblement una de les figures més importants del món, no només pel poder que té dins del seu regne sinó per tota la influència que té. Tanmateix, ni el títol més gran del món no pot privar l'ésser humà de patir malalties tal com qualsevol altre, i potser això ho sap el rei Carles III de primera mà, ja que recentment va ser diagnosticat amb càncer.

El cas és que Carles III està en una situació complicada a causa de la seva salut, i ja molts estan prenent previsions sobre això perquè el rei pugui estar tranquil malgrat patir l'esmentada malaltia, encara que això potser no ajudi que el mandat de Carles III sigui més longeu del que ja ha estat. Tanmateix, el càncer no és la primera malaltia a què s'enfronta el fill d'Isabel II, ja que fa molts anys que pateix sinusitis, encara que gràcies als seus privilegis ha pogut "tractar" això de la millor manera, o millor dit, de la més cara.

El rei Carles III és un home de luxes que no es conforma amb estar malament de la sinusitis

La sinusitis ha estat una constant en la vida de Carles III. Sempre n'ha patit i és com un fantasma del passat del rei, ja que sempre torna a la seva vida. És a causa d'això que el rei Carles III no s'exposa a la possibilitat de patir de forma constant de sinusitis, o almenys que la seva situació no empitjori, així que dorm amb una bombona d'oxigen. Pot sonar estrany, ja que no sol ser una cosa que es faci de forma habitual entre aquells que pateixen de sinusitis, més que res perquè és una cosa extravagant i cara, encara que aquestes són paraules que van amb el rei Carles III. El fill de la difunta Isabel II dorm en una habitació controlada quan té problemes amb la seva sinusitis.

El pare del príncep Guillem res pot fer en contra del càncer

Molts al Regne Unit han lamentat la situació del fill d'Isabel II, qui amb prou feines havia aconseguit arribar al tron. Ara sembla que deixarà el tron en favor al seu fill, ja que patir de càncer no és poca cosa, encara que això sí, el rei està invertint tots els diners que facin falta en el seu tractament contra el càncer.