La princesa d'Astúries està vivint una infantesa i una preadolescència daurades a Gal·les. Després de que els seus pares prenguessin la decisió de que Elionor anés a estudiar 1r i 2n de Batxillerat a l'UWC Atlantic College, la primogènita de Ses Majestats Els Reis gaudeix d'un moment molt molt dolç en la seva vida. Diuen que fins i tot va arribar a tenir una espècie de noviet brasiler. Però més enllà dels seus amors i desamors, la princesa es deixa portar per l'ambient. A la seva classe gairebé tots són internacionals i estrangers i pocs gal·lesos i gal·leses coneix. Les diferents nacionalitats conviuen sota el mateix sostre d'una forma molt pija i s'organitzen festes sovint. Parlarem de l'última d'elles.

Leonor UWC Collage gales
Elionor UWC Collage gales

Entre les seves nombroses hectàrees, els seus amplis jardins i els seus abundants camps d'esport està la sala d'actes principal, una espècie de teatre gegantí on la direcció de l'UWC Atlantic College organitza una festa anual. El 2021 ja es va muntar la bacanal LGTBIQA+ que va indignar a molts monàrquics, i ara no serà menys. La nova festa de l'escola pija d'Elionor, en la qual es reuneixen diverses joves aristòcrates de diferents famílies reials europees, és la festa afrocaribenya. La bacanal afrocaribenya. Tot i que l'escola no ha donat gaires detalls sobre aquest últim esdeveniment, sí que s'han pujat algunes històries a Instagram, on veiem què han fet els i les alumnes.

Festa afrocaribenya UWC Atlantic College IG stories
Festa afrocaribenya UWC Atlantic College IG stories
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by UWC Atlantic (@uwcatlantic)

Tal com s'aprecia, en el #UWCAnationalevening es veuen diversos joves ballant, tocant palmes i cantant sota una potent il·luminació vermella. La bacanal afrocaribenya, tanmateix, no ha estat l'única que s'ha fet a l'escola d'Elionor. El febrer del 2021 també es va dur a terme una cosa similar amb el 'Latino & Afro Caribbean Regional Day', una jornada en la qual els estudiants llatins i africans poden compartir la seva cultura amb la resta de companys i companyes.

UWC Atlantic College IG stories
UWC Atlantic College IG stories

Més festes que classes

Les festes són una constant a l'UWCA. A diferència de les festes col·legials catalanes, a Gal·les es comença una setmana abans, però també es tenen més vacances i festes durant el curs escolar. Per Nadal, Elionor va gaudir de gairebé un mes d'aturada, mentre que també tindrà un 'spring break', igual que va tenir un 'autumn break'. A tot això, cal afegir-li aquest tipus de festes que fa la pròpia escola, amb celebració inclosa. El dia afrocaribeny no és un pegot al calendari: la pròxima festa del col·legi és aquesta mateixa setmana, concretament el dia 26 de gener, tal com apareix a la pàgina web. Els estudiants realitzaran un 'Café Concert', en el qual executaran una àmplia varietat de produccions clàssiques. Alhora, es recolzaran entre ells en les seves habilitats d'interpretació pública mentre preparen els seus recitals d'examen. El que diem, més festes que classes.

Pàgina web UWC Atlantic College
Pàgina web UWC Atlantic College