El rei Felip i la seva família ja han acabat la seva visita oficial a Astúries, on divendres la princesa Elionor va presidir els Premis Princesa d'Astúries. Després de l'acte a Oviedo, el monarca, Letícia i les nenes s'han deixat veure per altres indrets d'aquella comunitat. Per exemple, pels carrers de Somao, distingit amb el reconeixement al Pueblo Ejemplar de Asturias 2020

felip leticia i nenes visita somao

Família Reial a Somao (@casaReal)

Una tradició després de la cerimònia dels premis, on la família reial passa el dia fent turisme rural per la zona. Una visita al poble que ha deixat moltes imatges, algunes d'elles, que comparteixen un mateix detall. Fixin-se:

felip leticia i nenes somao separats

felip leticia i nenes somao separats2

felip leticia i nenes somao separats3

felip leticia i nenes somao separats4

felip leticia i nenes somao separats5

Família Reial a Somao (@CasaReal)

Són imatges de diferents moments del recorregut per la localitat asturiana. Una passejada que en molts moments va generar aquest quadre: Letícia i les filles, juntes, caminant i anar comentant la jugada, mentre darrere seu, separat, Felip parla amb les diferents autoritats. Una imatge que es va repetir massa sovint i que va irritar el rei, que no volia que la seva dona i les nenes se separessin tant i tan sovint de la comitiva, com si estiguessin fent turisme per la seva banda. Per Felip, que la resta de la família caminés a paso ligero el va irritar de mala manera, a jutjar pels gestos que se li han vist fer al monarca, tal i com destaca el Huffington Post. Perquè en un moment, ha demanat calma a Elionor, que ha anat a dir què passava a la seva mare i germana. I quan les tres s'han aturat, el Borbó ha tornat a gesticular, fer gestos per indicar que no li agradava que el deixessin sol. Aquesta és la seqüència:

felip demana calma

felip demana calma2

felip demana calma4

felip demana calma3

felip demana calma5

felip demana calma6

Família Reial a Somao (@CasaReal)

Pobret Felip que se sent sol... Encara fotrà el camp amb el seu pare per sentir-se acompanyat...