Les peripècies de Felipe Juan Froilán de Marichalar y Borbón continuen deixant un rastre d'escàndol, vergonya i desgavell. El nebot i nét de reis, en quarta posició en la successió del tron espanyol, acaba d'escriure una de les seves pàgines més fosques. Sí, és difícil, però com deia aquell lema publicitari, amb Froilán "impossible is nothing". El seu àlbum particular té trets d'escopeta al peu, gresques interminables, discussions passades de voltes, vicis, conflictes amb la policia, fins i tot un suposat intent de segrest a Eivissa. Això sense oblidar, evidentment, una de les seves aficions favorites: les baralles. Normalment, a discoteques i a altes hores de la matinada. Però res com el que ha explicat aquest matí El Confidencial, recollit per EN Blau: implicat en una batussa amb armes blanques en un local de Madrid. 

La pobra mare Elena deu estar que s'enfila per les parets. Quan semblava que havia fet les paus amb Victoria Federica per haver abandonat els estudis, ara li ve a sobre aquest marró. No, no diem que Froilán porti una navalla habitualment, només que el seu entorn festiu sí que en fa ús. Si més no aquells amb els que es va barallar el passat 25 de novembre en una disco. Segons els porters de l'establiment, es va produir un enfrontament entre dos grups de joves sota els efectes de l'alcohol. Un d'ells, la colla d'en Froilán. La cosa va acabar amb un ferit per arma blanca, al que el Marichalar Borbón va acompanyar a l'hospital. La policia investiga uns fets en els que també trobem a Isabel 'La Pechotes', amiga íntima d'El Pequeñó Nicolás, i no es descarta la denúncia com a participant d'un tipus de delicte castigat amb una pena que va entre els 3 mesos i l'any de presó. 

Infanta Elena con Froilán tenis GTRES
La infanta Elena amb Froilán / GTRES

Froilán, rei de les xarxes per les seves peripècies indignes i vergonyants

L'exemplaritat de Froilán és un afer digne d'un programa d'Iker Jiménez. Per extraordinària? No, per inexistent, fantasmagòrica. Els fets són greus, indignes. Passa massa temps cremant la nit i la festa, al final passa el que passa. Per descomptat el protagonista mediàtic i royal de la història és en boca de tothom. I no, no és per riure-li les gràcies, ni per fer-li la gara-gara, esport favorit de l'espanyolisme monàrquic, constitucional i ortodox. Bé, el que és ben cert és que el polluelo Marichalar és capaç de carregar-se a la seva pròpia afició gràcies a la llegenda negra que n'arrossega. Això és el que se'n diu a les xarxes del personatge.

Froilán discute por teléfono GTRES
Froilán discutint / GTRES

Gabriel Rufián el considera un superheroi que busca la forma més esbojarrada de carregar-se la monarquia

Rescatarem l'aportació de Gabriel Rufián, que fa alguns dies llançava una reflexió punyent i sarcàstica en el seu programa de Youtube. Ho feia amb Pilar Eyre al seu costat. El d'Esquerra ha pensat molt en Froilán, intenta analitzar-lo i explicar per què és com és. Resultat? Hilarant. "Republicano, captado con 13, 14 años, y que al final implosiona la Casa Real. El hace todas estas cosas para cargarse la Casa Real, pero al final es un tio superlisto, republicano de izquierdas". Fantasia. O realitat? Espera't, que ara Froilán és Superfroi. Aviat sortirà en una pel·li de Marvel. I no desentonarà.

Entrevista Gabriel Rufián, politic
Gabriel Rufián / Foto: Carlos Baglietto
froilan cara GTRES
Froilán i les seves problemàtiques gresques / GTRES

No hi ha prou crispetes al món per seguir tots els capítols de la sitcom de Froilán. A veure quina és la propera sorpresa.