Funeral d'Estat per les víctimes del coronavirus a la Catedral de l'Almudena de Madrid. Entre totes les autoritats presents, dels reis cap a baix, només una nota discordant de color. Saltava a la vista una dona vestida de blanc, molt inapropiat als funerals d'Estat. És la dona de Pablo Casado, Isabel torres, que va afegir-hi un complement molt del gust de Vox que ni el seu marit duia: mascareta amb bandera rojigualda. Isabel Torres, a la dreta del seu marit. Més papista que el papa.

casado dona blanc funeral efe

pablo casado isabel torres gtres

Pablo Casado i Isabel Torres EFE i GTRES (Arxiu)

El protocol és prou clar: "En el caso de un funeral de Estado o de alguien muy próximo, se impone de nuevo el negro riguroso". Torres, una rica hereva valenciana, va voler donar la nota. Per un dia Díaz Ayuso no va ser el vers sense sentit de la política estatal. Cap autoritat no va gosar una indumentària que no fos negre rigorós: les presidentes de Congrés i Senat. la vicepresidenta del govern o Letícia.

diaz ayuso funeral EFe

Isabel Díaz Ayuso EFE

batet funeral efe

Meritxell Batet EFE

pilar llop funeral efe

Pilar Llop EFE

leticia funeral efe

Letícia, Elionor i Sofia EFE

elionor funeral efe

Elionor EFE 

Entre totes les autoritats i convidats el pitjor i el millor no eren càrrecs electes. Fatal Isabel Torres, que acostuma a donar la nota vestida amb pells animals com el visó. Impecable Elionor.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat