Froilán ha provocat un nou enuig a Casa Reial. La infanta Elena de Borbón es rendeix, ja no pot amb ell. Se'ls demana que siguin discrets, tanmateix sembla que això no va amb el caràcter del net de Joan Carles I. sempre apareix en totes les baralles. L'última que va protagonitzar va tenir lloc la matinada del 25 de desembre en una discoteca del centre de Madrid. Es va produir una baralla amb arma blanca, un dels seus amics va ser ferit i Froilán el va acompanyar a l'hospital abans que arribés la policia, allà el van identificar i van informar La Zarzuela. Felip VI i Letizia van renyar el jove, però també Elena per no lligar-lo en curt. Des que la germana del rei es va divorciar de Jaime de Marichalar, els seus fills han perdut el rumb. Cap dels dos no és un gran exemple per a la corona. Ambdós la posen en judici constantment. Per això, se li ha demanat a Elena que prengui una decisió. Novament, ha decidit enviar-lo fora d'Espanya, una decisió consensuada amb el jove. Ell mateix l'ha aprovat.

Froilán efe
Froilán efe

Froilán va marxar la setmana passada a Abu Dhabi en companyia de la seva mare i la seva germana. Aquestes aprofitarien per veure Joan Carles I. No obstant això, el jove no viuria amb el seu avi, sinó en un altre apartament. No obstant això, segur que l'emèrit no li treu ull. Tot el que li digui Juan Carlos va a missa. Froilán li té un gran respecte.

Froilán rep el suport de Joan Carles I

El germà de Victoria Federica estarà donat suport per Joan Carles I. S'assegurarà que no li passa absolutament res. La intenció de Froilán és llaurar-se un futur a Abu Dhabi. Es desconeix si tornarà a Espanya en uns mesos o es quedarà allà una llarga temporada. Potser s'acostuma a la vida de grans luxes que li espera a partir d'ara, molt diferent de la que portava a Madrid.

Joan Carles I i Froilán
Joan Carles I i Froilán

Les males companyies han perjudicat a Froilán. La seva mare intenta que passi el temps i s'oblidi del seu cercle d'amistats. No obstant això, sempre ha estat un noi rebel i ja ningú li ha tret aquesta etiqueta. Estar allunyat de casa seva l'ajudarà a rebaixar la pressió mediàtica. És una estratègia que ja han seguit en altres ocasions quan el va enviar dos internats.

Com Joan Carles I, Froilán gaudirà d'una impressionant mansió ubicada a l'exclusiva illa de Nurai de 1.700 metres quadrats i valorada en onze milions d'euros. Consta de dues plantes, sis habitacions, diversos salons i banys, jardí, piscina i increïbles vistes al mar. Encara que segons va informar ABC, l'emèrit està planejant mudar-se a una altra residència, no obstant això, no té res a envejar a aquesta.

Tant Joan Carles I com Froilán gaudiran de privacitat i exclusivitat.