La impunitat del rei Joan Carles quan era cap de l'Estat es va acabar el dia que va abdicar. Des d'aleshores l'Estat, el sistema, el deep state, ha deixat clara una màxima: de Joan Carles es pot explicar tot, de Felip res. Amants, frau fiscal, delictes, banyes... ja es poden enumerar, detallar i posar sobre la taula. Però de totes les barbaritats executades per Joan Carles n'hi ha una, poc explicada, que fa especial terror. És la mort violenta, en molt estranyes circumstàncies de l'actriu Sandra Mozarowsky. Tenia 18 anys quan va aparèixer estampada contra el sostre d'un cotxe, aparcat davant de casa seva. O es va llençar o la van empènyer. Estava embarassada de 5 mesos. Antena 3 ho recrea en el capítol 3 de la sèrie Cristo y Rey, sobre la relació paral·lela de Bárbara Rey amb Joan Carles i el domador Ángel Cristo. Les imatges de la mort violenta de la noia adolescent, "¿Tienes 19 años? No, 18"posen els pèls de punta:

Sandra Mozarowsky Bárbara Rey Antena 3
Sandra Mozarowsky i Bárbara Rey, Antena 3
Sandra morta Antena 3
Sandra Mozarowsky morta Antena 3 
Sandra muerta Antena 3
Sandra Mozarowsky morta Antena 3

La sèrie recrea potser el moment més tèrbol de la democràcia espanyola. Una actriu de destape, molt jove gairebé una nena, embarassada del seu amant que no es fa càrrec de la criatura. Van fer creure que va ser un suïcidi, una noia amb tota la vida al davant i gaudint de l'èxit al cinema amb la pel·lícula amb Bárbara Rey. Es va arxivar sense investigar. Antena 3 té en nòmina una tertuliana, Lucía Etxebarría, que va detallar fil per randa el que molts han descrit com un crim d'Estat, un encàrrec de Joan Carles per tapar la boca de la seva amant de manera dràstica:

SANDRA A LA SÈRIE:

Sandra Mozarowsky Antena 3
Sandra Mozarowsky Antena 3

SANDRA A LA VIDA REAL, I REIAL:

Sandra Mozarowsky
Sandra Mozarowsky al cinema
Sandra Mozarowsky
Sandra Mozarowsky, TVE

La frase és molt crua "Este rey es aficionado, entre otras cosas, a dejar tirados a sus amigos, y tiradas a sus amigas, y a algunas desde muy arriba", concretament des d'un quart pis. I prenyada, i adolescent, i indefensa. Fa tant de fàstic que la sèrie es limita a apuntar-ho. És amiga de Bárbara Rey, l'altra amant del rei, i a la pre-estrena de la seva pel·lícula li diu: "Te ayudaré en lo que necesites". Tornant de Zarzuela Bárbara Rey escolta per la ràdio que la jove actriu i futura mare ha aparegut morta, i plora. Com ara molts, de ràbia, d'impotència, d'injustícia.