La vida amorosa de Froilán està sent protagonista d’un intens seguiment mediàtic. Des que sortís a la llum la seva relació amb Mar Torres-Fontes, els fotògrafs van centrar els seus objectius en buscar-los arreu. I precisament aquesta pressió va ser una de les causants de la seva separació, confirmant l’hereva d’El Pozo que no volia tornar a sentir parlar del fill de la infanta Elena.

I resulta que el Froilán solter interessa encara més. Només un parell de setmanes després que es fes pública la ruptura, els mitjans ja asseguraven haver enxampat el jove acompanyat de la filla del torer El Cordobés. I ara és una altra jove de bona família amb qui el relacionen.

Sembla que podria tenir un nou amor, sent Almudena Lapique la seva presumpta conquesta. La cosina de Carla Goyanes -socialité membre de l’alta societat- hauria estat caçada acompanyant-lo a una inauguració d’un exclusiu restaurant.

 

A post shared by ALMUDENA LAPIQUE (@almulapique) on

Froilán hauria arribat al local vestit amb una jaqueta Loewe i una gorra per no cridar l’atenció. Allà l’esperava un grup d’amics, entre els quals estava la influencer dels Lapique. I durant tot el sopar haurien mostrat més d’un gest d’estima. 

Froilan sopar  instagram stories

@almulapique / Instagram stories

Filla de bona família, amb molt d’estil, una habitual a les festes del moment... Almu Lapique hauria començat a formar part del grup de Froilán, preparant el terreny per una futura relació, potser?