Froilán i Mar Torres-Fontes es postulaven com una de les parelles del moment. El fill de la infanta Elena i l’hereva d’El Pozo feia més d’un any que sortien junts i la relació semblava anar molt bé. Però tot va acabar quan la jove va manifestar no suportar viure sota una pressió mediàtica així.

Mar ha assegurat en una entrevista aquesta setmana no voler saber res de Froilán: “Ni m’interessa ni m’importa. Si està o no amb una altra noia és el seu problema”. Han acabat malament, doncs? Alguns mitjans asseguraven haver-lo enxampat al costat d’una noia rossa, avivant-se els rumors d’infidelitat. Però ha estat aquesta la vertadera causa de la ruptura?

Froilán i Mar Torres  GTRES

Sigui com sigui, ara Froilán torna a ser notícia. I per què? En emparellar-lo amb una noia que es postula com una futura famosa, la filla del torer El Cordobés i la dissenyadora Vicky Martín Berrocal.

Ambdós estudien a la mateixa escola de Madrid, tot i tenir ella un any menys que Froilán. S’haurien conegut aquest estiu a Marbella a una festa, formant part del mateix grup d’amics als quals els uneix la passió pels toros. I ara totes les alarmes s’han disparat en veure’ls junts a una boda d’una aristòcrata família sevillana.

Amb tot, els rumors s’han disparat, fins al punt que la dona del torer n’ha parlat: “Alba i Froilán són bons companys, però no aprofundiré més”. Estan iniciant una relació?