Froilán i Mar Torres-Fontes van convertir-se en una de les parelles més mediàtiques del moment. Però en acabar el seu romàntic estiu, va esfumar-se l'amor. I tot perquè la jove no hauria suportat la pressió de sortir amb el fill de la infanta Elena.

No fa ni una setmana que van confirmar la notícia, i ara l’hereva d’El Pozo ha assegurat que li és igual què fa Froilán: “Si està o no amb una altra noia és el seu problema. Ja no estem junts. Ni m’interessa ni m’importa”, publica l’ABC. Una fredor que també s’hauria demostrat en esborrar del seu Instagram diverses fotografies que havia publicat amb ell. 

FROILAN MAR NOVIA GTRES

Aquestes dures declaracions arriben quan Froilán hauria estat caçat mentre anava molt ben acompanyat. Les càmeres d’Informalia l’haurien enxampat al costat d’una noia rossa que estudia amb ell, passejant pels carrers madrilenys. Però poques hores després d’assegurar-ho, han esborrat les imatges.

En cas de ser cert agafarien força els rumors d’una infidelitat. Ha estat aquest el motiu real de la seva ruptura? És per això que Mar Torres-Fontes es mostra tan enfadada? “No m’he assabentat massa del que han publicat els mitjans. No vull saber-ho, no em ve de gust”, ha confessat.

Han passat pàgina ràpidament? Què hi ha de cert darrere de tot això?