Álvaro de Marichalar no és l'únic de la família del Rei que s'ha apuntat a les concentracions a favor de la unitat d'Espanya. Tal i com va avançar En Blau, el seu nebot Froilán de Marichalar va assistir a una manifestació en contra del referèndum convocada a Madrid fa setmanes. No teníem constància gràfica de la seva presència fins avui. El Partit Froilanista acaba de publicar la fotografia. Tot i que han interpretat que el primogènit de la primogènita de Joan Carles era a la manifestació a Barcelona, fonts d'En Blau apunten que la imatge amb bandera espanyola de capa, com les del seu pare, correspondria a la manifestació unionista de Madrid anterior a l'1-O.

El primer nebot de Felip VI major d'edat porta mesos sent notícia, l'última per haver canviat de nòvia en una setmana. S'afegeix a d'altres fills de personatges de la dreta que estan concedint entrevistes. L'últim ha estat el fill de l'exvicepresident d'Aznar Francisco Álvarez-Cascos. El jove Alonso, que es fa dir Alfie, és major d'edat des de fa pocs mesos i la seva cara comença a fer-se popular. La semblança amb el seu pare el fa objecte de totes les mirades.

El noi es defineix "de dretes però no del PP", "madridista", unionista i amic de Mariano Rajoy, jr. El fill del president del govern espanyol estudia amb ell a la mateixa universitat d'elit. Els seus referents són Mourinho, Roncero i Pedrerol.

També es declara amic de la filla del torero Francisco Rivera, Tana , de la seva mateixa quinta. Toros, Espanya i el Reial Madrid. Aquesta és la ideologia dels nous adults de la dreta espanyola. Preguntat per la participació de Francisco Álvarez-Cascos a la Gürtel ha respost:  "Sé que mi padre no ha hecho nada". La fiscal acaba de concloure el contrari, que el PP es va finançar il·legalment quant Cascos el dirigia. Però el noi fa primer de Dret. Encara està verd.