A Froilán li ha sortit competència entre els fills del poder que enguany entren a la universitat. A més del fill de la infanta Elena, hi ha Mariano Rajoy Fernández, primogènit de l’actual president espanyol.

Rajoy Jr. va graduar-se el passat maig del batxillerat que va cursar a l’Institut Britànic de Pozuelo de Alarcón (Madrid)... d’aquí l’anglès tant superior al del seu pare. Després, va superar exitosament la selectivitat i ara ha posat rumb a la Universitat Pontificia de Comillas ICAI-ICADE, on des del passat 4 de setembre hi estudia Administració i Direcció d’Empreses i Relacions Internacionals.

Universitat Pontificia de Comillas ICAI-ICADE. Google Maps

Situada a escassos tres quilòmetres de la Moncloa, Rajoy i la seva dona, Elvira Fernández, han triat per al seu fill gran una facultat no apta per a totes les butxaques. Segons explica Informalia, la matrícula costa gairebé 1.500 euros, i les nou mensualitats tenen un cost de 1.300 cadascuna.

Com que es tracta de dues carreres -ADE i Relacions Internacionals-, en el millor dels casos els estudis de Rajoy Jr s’allargaran uns cinc anys. Per tot plegat, el president espanyol i la seva dona hauran de dipositar un total de 60.000 euros, evidentment sense comptar despeses referides al material universitari o estudis posteriors.

Universitat Pontificia de Comillas ICAI-ICADE. Google Maps

La universitat, cal dir, és d’orientació catòlica i incorpora una capella al seu interior. El fill de Rajoy, de fet, estudiarà matèries com ara Cristianisme i ètica social, a més d’Introducció i Història de les relacions internacionals, Matemàtiques empresarials o Fonaments de gestió empresarial.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat