Jaime del Burgo celebra aquest deu de juliol els seus 54 anys. Un navarrès que fa anys per Sanfermins, tot quadra en aquest salvapàtries des de l'estranger, l'home de negocis que va dient que posarà 40 milions d'euros de la seva butxaca per produir una sèrie de TV que cap TV li ha comprat. El títol és un horror: Lobos. Si pretén explicar-hi la relació d'amants que va mantenir amb Letícia quan la reina era princesa d'Astúries, casada amb Felip i mare de dues nenes petites, Elionor i Sofia, el nom més comercial hauria de ser "Cuernos". Però Del Burgo no en sap. Titula Lobos i anuncia la sèrie televisiva sense plataforma que la vulgui. Reconeix que Netflix està rebent pressions per no emetre-la i ara pel seu aniversari penja una foto escrivint el guió amb un boli, en un hotel britànic de mala mort amb unes olives, uns anacards i unes escopinyes amb una moqueta plena d'àcars i un text escrit a mà on només parla de la seva infantesa amb el seu pare, el polític del PP conspiranoic que va defensar que els atemptats de l'!!-M  dels trens a Madrid eren obra d'ETA. Qualsevol guionista sap que aquesta cosa que escriu Del Burgo no és un guió. és un dietari de pensaments. Als 54 l'examant de Letícia no hi és tot. No gira rodó.

GSEMnJQWgAAp9Eu
Del Burgo escrivint Lobos, twitter

El text del cunyat de la reina viu obsessionat amb una cosa: ETA. Recorda el repugnant atemptat de fa 40 anys que va matar un diputat andalús del PP i la seva dona i ho uneix al dia que Felip va signar el nomenament de Sánchez com a president amb el suport entre molts altres partits, de Bildu: "Escribiendo Lobos. Con el poder que da la pluma y el no temerle a nada ni a nadie. Hoy recordando a Alberto y Ascensión (30 de enero de 1998). El crimen que desde niño temí que sufrieran mis padres. Y recordando el día de la mayor iniquidad: el 16 de octubre de 2023, día en que firmaste el Real Decreto a costa de la sangre de mil inocentes. Podías no haberlo hecho. Porque tenías la elección: no firmar abriendo una crisis constitucional sin precedentes pero manteniendo la dignidad aun a costa de perder la corona, o convertirte en rey indigno. Y elegiste lo último. He dicho y lo repito. No estarás en 2027. Pero no por esto. Sino porque la gente tendrá la oportunidad de votar una reforma constitucional que cambie las reglas amañadas: un poder judicial independiente, limitación del mandato de los gobernantes, austeridad, listas abiertas, un jefe de Estado al que los españoles elijan democráticamente. Y mucho más. La corrupción será desterrada. Y con la reforma aprobada, difícilmente volverá. Los españoles serán libres por primera vez, sin apariencias. NOSOTROS". Del Burgo creu que la sèrie Lobos provocarà una reforma constitucional i l'arribada de la III República espanyola.

Jaime del burgo Instagram
Jaime del Burgo Instagram

Es veu a ell mateix com una palanca per enderrocar la Corona. No ha entès que el seu tuit de la pashmina que van veure 26 milions d'espanyols no ha servit de res. Només per perjudicar la imatge de Letícia com una infidel. I a la majoria de la gent tant li fot. El gran dia d'Elionor, a Catalunya, terra enemiga, expulsada de Girona i exiliada a un poble de discoteques, Lloret, el Sr. Del Burgo fill fa 54 anys com una ànima en pena, escrivint a mà un guió que sembla el seu testament hològraf. Lobos no serà mai una sèrie i si és un llibre haurà d'explicar alguna cosa més que la seva infantesa tenint por que ETA assassinés el seu pare president de Navarra. Del Burgo interessa exclusivament perquè va ser amant de Letícia dos anys. La resta de capítols ja ens els sabem. Per molts anys, Sr. Del Burgo, que llegeix cada EN Blau que s'escriu d'ell. Hola, Jaime.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!