Lloret de Mar no és el racó més royal de Catalunya. És el problema principal que arrossega Zarzuela, que atorga cada any uns premis anomenats Princesa de Girona, el segon títol en importància de l'hereva Elionor, i no els pot concedir a la ciutat. La princesa porta el nom no de la província, un invent modern, sinó de la ciutat, la capital, però com que sempre hi governen independentistes no pot tornar-hi. Els Borbons s'han convertit en uns firaires que passegen cada estiu les seves atraccions de fira, els premis, de Cornellà a Caldes de Malavella o enguany a la comarca de la Selva marítima, entre Blanes i Tossa, al municipi de les discoteques, russos, Casino i baralles nocturnes: Lloret. Elionor lliurarà aquí els premis de la seva Fundació i Letícia vol que la filla gran brilli.

e9e3376c4e5c542351a5f390f11fcbaf0a480aeew
La Família Reial a un hotel de Lloret, total white, EFE

Com que la infanta Sofia és més alta, més desimbolta, més contundent que la pija Elionor, i Letícia ha assumit la responsabilitat de la imatge, l'agenda i el look de la filla petita, ha imposat un criteri diferent per la presència de les germanes a Catalunya. Aquest dimecres han tingut el primer acte als Jardins de Santa Clotilde, i ha vestit de forma elegant i impecable a Elionor, pantalons blancs americana verda, pentinat preciós amb trena, i ha posat un drap blau a Sofia, deixant les cuixes de 17 anys a l'aire, curta i vaporosa, com una guiri del Passeig Marítim de Lloret, amb excés de maquillatge. Sofia, la favorita dels catalans, eclipsada per una esplèndida Elionor. Així no val:

Jardins Santa Clotilde Elionor i Sofia, CR
Jardins Santa Clotilde Elionor i Sofia, CR
DL u560781 019
Elionor a Lloret, GTRES
DL u560781 005
Sofia a Lloret, GTRES
867c17539878916d286f6bf9a7471fe1a1851a69w
Sofia malament, Elionor molt bé, EFE

Sofia anava estil globus, inapropiat per la seva contundència física: "Concretamente, un vestido azul corto, con escote de pico, corte en la cintura y mangas acampanadas. Un diseño de la firma Hugo, la línea más juvenil de la marca alemana, que la infanta Sofía ha decidido customizar. Así, además de soltar las gomillas de las mangas que creaban un estilo más globo, pasando a un diseño más fluido, también ha cerrado el escote del vestido". Vanitatis destaca el look de la princesa, reforçat per contrast: "Como pieza más llamativa en su atuendo, una blazer en un tono de verde muy concreto, el bautizado como verde 'parakeet'. Traducido del inglés significa, verde periquito, es una tonalidad que hace referencia al pelaje de esta ave y que es tendencia en moda este verano. Firmada por Hugo Boss, una de las firmas fetiche de su madre, la reina Letizia, es un modelo que ahora mismo está rebajado y a la venta por 219 euros".. Zarzuela preferia que les germanes semblessin siameses com els vells temps, i com dimarts a Sant Feliu de Llobregat a l'estudi de Jaume Plensa, on Elionor i Sofia vestien exactament igual:

04e55134a070a5b6f608936d0070b8e731c86fdfw
Sofia i Elionor a Sant Feliu de Llobregat, EFE
Elionor i Sofia al Baix Llobreagt CR
Elionor i Sofia al Baix Llobregat CR

Hi ha una cosa bona en tot aquest embolic, Elionor i Sofia al Baix Llobregat, fent-se fotos amb els catalans més desafavorits. Aquest és l'únic Premi que interessa. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!