La foto de l'estiu ja ha sortit a la llum. Cada canícula de juliol i agost els reis Felip i Letícia fan unes sortides de platja i aquàtiques que permeten obtenir imatges que es viralitzen. La de l'any passat va ser Felip saludant des d'un barco una noia rossa que es tapava els pits avergonyida amb un bikini blanc a bord d'un iot. Era la seva fillola. 

FOTO ESTIU 2019:

felip aborda rossa gtres

GTRES

Enguany la gira Tour Royal 2020 per les 17 CC.AA. està donant imatges curioses, Letícia entre gallines o Felip a un bar de pernil. Però al passeig Marítim de Benidorm era buscada la imatge del rei suant com un pollastre. I finalment el fotògraf Chema Clarés l'ha retratat: Felip amb una ronxa de suor sota l'aixella en saludar:

FOTO ESTIU 2020:

felip sua aixella gtres

DETALL AIXELLA SUOR FELIP gtres

GTRES

Letícia va ser llesta, el seu vestit sense mànigues la permetia lluir. I va fer que el marit anés a conjunt amb ella amb una camisa de tons rosa que sent tan clara faria que qualsevol llàntia de suor quedés a la vista. Twitter comenta la taca del rei, començant per l'experta Patrícia Centeno, #alertacaspa que recupera la frase polèmica de l'ultra Pérez-Reverte "Se la suda":

nena benidorm reis cr

Casa reial

Hortera, arreglao pero informal, brilli brilli, pantalons a l'alçada de l'aixella, Señor Barragán... Periodistes del cor, experts en comunicació i tuitaires. Tots d'acord en una cosa: a la Corona li sua l'aixella. La monarquia fa pudor de suat.