La visita llampec de Felip i Letícia a Poblet ha donat imatges impagables. La simple escenificació de la trobada amb els monjos del monestir per informar-se dels efectes de la pandèmia a Catalunya ja és paradigmàtica. Per no parlar de Letícia manant al rei i a l'abat que s'apartessin perquè li feia nosa una columna i, evidentment, les lamentables imatges en l'exterior amb les forces de seguretat intentant evitar la presència de veus contràries als monarques espanyols.

reis poblet

Els reis a Poblet (@CasaReal)

Antonio Baños ha estat dels més actius analitzant el paperot dels Borbons a Poblet. Però una foto en particular ha generat un allau de reaccions a la xarxa. Una imatge espectacular, precisa i oportuna, obra del fotoactivista, portaveu i secretari de comunicació del Jovent Republicà d'Esplugues, Pau Riba Queijas. Què es veu en la imatge? A Felip saludant des del cotxe amb la mà oberta. El detall, però, el trobem a la paret darrere el cotxe: un cartell d'Espais 1714. Baños li diu "loser" a Felip i la xarxa ho ha aprofitat per abonar-s'hi:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat