Letícia ha tornat a Catalunya. En la gira King Tour 2020 la plaça més complicada ha patit cancel·lacions, canvis de localització, ball de dates i rumors de tot tipus. Finalment els reis han trepitjat sòl català de manera efímera i absurda: un monestir. Tot ha estat envoltat de religiositat amb la reina vestida de monjael rei venent a Poblet que allà hi ha la reserva espiritual. I corre-cuita a l'aeroport de Reus. 

leticia poblet efe

Letícia entre pedres sagrades, EFE

El moment còmic de la visita ha estat doble: Letícia obliga rei i l'Abat a posar-se bé per la fotografia perquè una columna la tapa. A l'inici d'aquest vídeo:

En Blau (Vídeo: Roberto Lázaro)

leticia felip poblet efe

Els reis amb Octavi Vilà a Poblet, EFE

Letícia manaire dient poseu-vos més al mig que una columna em tapa i soc l'estrella. I a les fosques. Han entrat els reis i a l'altar no hi havia llum. Els fotògrafs han fet un aaai quan s'ha obert el focus que il·lumina la meravellosa paret. Vídeo:

En Blau (vídeo: Roberto Lázaro)

leticia monjo efe

L'abat alça la mà en presència dels reis, EFE

La Corona ha fet el ridícul a Catalunya. Si la por a les protestes els impedeix visitar Barcelona, el Cercle d'Economia, el sincrotró i la Sagrada Família pel senzill fet que allà hi ha gent, de què serveix tenir rei? Felip i Letícia han evitat una cosa típica de Catalunya: els catalans. Penós. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat