Felipe va aprofitar la campanya de desprestigi contra Letizia que es va dur a terme a finals de l'any passat per restar-li importància a la corona. El rei estava fart d'aparentar una bona relació amb la reina, així que després de fer-se pública la suposada infidelitat de la mare de Leonor i Sofia al fill de Juan Carlos, va tenir raons de sobra per poder fer la seva vida. Pràcticament s'escapa tots els caps de setmana, i ja no fa cas a la mare de les seves filles, ha perdut tot el control i el poder.

Paloma Felipe
Paloma Felipe

Aquesta setmana Paloma Rocasolano complia 72 primaveres. En aquesta ocasió, la mare de la reina farà una petita celebració familiar però la mourà a la fi de setmana, ja que aquest dimarts no estan les seves netes disponibles ni tampoc una de les seves filles, Letizia, que vola aquest dimarts als Països Baixos en un viatge d'Estat. Els reis han estat convidats per Guillermo i Màxima d'Holanda. Durant dos dia visitaran Amsterdam i la Haia.

Amb motiu de l'aniversari de Paloma Rocasolano i aquest viatge, Letizia va aclarir la seva agenda dilluns passat 15 d'abril per visitar-la. Mare i filla estan molt unides i la reina volia passar aquest dilluns amb ella, han dinat juntes. És probable que aquest dilluns s'hagi fet alguna petita celebració familiar, però com diem la infermera jubilada prefereix que estiguin les seves netes i sense presses. La seva filla ja vola als Països Baixos.

Felipe no va voler ser present en el dinar de Letizia amb Paloma Rocasolano

Felipe és qui pitjor ha quedat aquest dia. Ell no havia cancel·lat cap compromís, va continuar amb la seva agenda institucional amb total normalitat, com si no fos l'aniversari de la seva sogra, i és que ara s'ha descobert que la relació del rei amb la mare de Letizia no és gaire bona. També mantenia les formes per la corona i perquè encara no s'havia descobert tota la veritat.

Sembla que Paloma Rocasolano era coneixedora de la relació extramatrimonial de Letizia amb Jaime del Burgo, i lluny d'aconsellar-la pel bé de les seves dues filles, li va donar suport en tot. De fet, els deixava les golfes perquè tinguessin trobades íntimes. Felipe les veu les dues igual de mentideres i interessades, així que va tancar les portes de Zarzuela a ella també, encara que no ha pogut fer-ho fins que tot ha saltat pels aires. Més de deu anys aguantant a l'ex de Jesús Ortiz per la institució. Ser rei mai ha estat fàcil. Felipe no va estar en el dinar privat de mare i filla.

confirmación sofia amb Paloma Rocasolano i Felipe
confirmación sofia amb Paloma Rocasolano i Felipe