Leonor continua amb la seva formació militar a Saragossa. En dos mesos donarà per acabat el seu pas per l'Exèrcit de Terra. La princesa va complir la majoria d'edat el passat 31 d'octubre, juro la Constitució i a partir d'aquell moment va començar a tenir més rellevància en les seves aparicions institucionals. La germana de Sofia va deixar clar als seus pares que estimava prendre les seves pròpies decisions. En els últims mesos ha protagonitzat molts titulars per les seves escapades a les discoteques. Letizia no està gaire contenta amb aquesta actitud, encara que la ciutadania la premia per la seva naturalitat. És l'única que aprova amb nota de tota la corona.

Leonor militar GTRES
Leonor militar GTRES

S'esperava que Leonor pogués aterrar a Madrid aquest cap de setmana amb motiu de l'ingrés de la reina Sofia a la clínica Ruber per una infecció urinària. Felipe li va treure ferro a l'assumpte explicant que no es tractava d'una cosa greu. Tanmateix, per la seva edat i prevenció mèdica van voler que es quedés uns dies en observació. Dissabte passat va abandonar el centre mèdic amb una via intravenosa a la seva mà, això vol dir que continuarà amb tractament a casa. Casa Reial ha posat a la seva disposició mèdics les 24 hores del dia i infermers per a la seva cura, no li falta de res.

Paloma Rocasolano és la preferida de Leonor, la reina Sofia es queda sola

Se sap que alguns dels seus nets com Victoria Federica ja l'han visitat, també la infanta Cristina, que hauria estat amb ella a l'hospital però ha aconseguit evitar la premsa. Felipe li va demanar màxima discreció. Com a tots els familiars perquè no creessin alarmisme entre els mitjans de comunicació.

Leonor i Sofia
Leonor i Sofia

La reina Sofia no ha rebut la visita de les seves dues netes petites, Leonor i Sofia. Les filles dels reis continuen amb les seves respectives formacions. La infanta no pot abandonar l'internat si no és per una urgència, en canvi la princesa pot viatjar tots els caps de setmana a Madrid. No li importa anar-se'n a Nova York a veure el seu amic especial o escapar-se amb amics, tanmateix no ha visitat la seva àvia a Zarzuela. Un gest pel que ha estat molt criticada.

Una vegada més es nota la diferència entre àvies, al cap i a la fi Leonor s'ha criat amb Paloma Rocasolano i per a ella és la seva veritable àvia, Sofia és l'altra. De fet, demà és l'aniversari de la mare de Letizia i s'esperava que aquesta setmana voli a Madrid per assistir a la festa, i de passada saludar a la reina Sofia, sempre una eterna segona.