Casa Reial no fa cap esforç per demostrar que entre Letizia i Felipe hi ha bona relació. No està interessada en desmentir els rumors dels últims mesos per alguna raó fins ara desconeguda. Hi ha els qui pensen que darrere de la caiguda de la reina es troba la mateixa Zarzuela. En els últims anys ha aconseguit deslluir el rei en tots els actes institucionals, ella és la més estimada i qui acapara tots els titulars de la premsa nacional i internacional, una cosa que no pensen consentir. Això ha estat un toc d'atenció.

Felipe Letizia Juan Carlos funeral de Constantino 2024 GTRES
Felipe Letizia Juan Carlos funeral de Constantino 2024 GTRES

Jaime del Burgo ha pogut revelar la veritable raó de la crisi que van patir els reis el 2013 i que no haurien superat. Ho van intentar, però no va ser possible. Felip VI no perdona una mentida, i Letizia li hauria estat infidel amb l'advocat durant diversos anys, fins i tot hi ha alguns experts a Casa Real que parlen d'altres homes. Segons Pilar Eyre, el matrimoni estaria totalment trencat. Ara que ha sortit tot a la llum ja ni tan sols s'amaguen. Estarien disposats a divorciar-se, encara que fos un escàndol a la corona. Es parla d'un possible divorci quan la infanta Sofia compleixi la majoria d'edat, això succeiria el pròxim 2025, concretament el mes d'abril.

Fa mesos que Felipe i Letizia fan vides separades. Des que Jaime del Burgo va trencar el seu silenci no se'ls ha vist compartir ni un sol pla junts. A més, el rei ha viatjat en solitari els últims quatre caps de setmana, s'ha vist amb els seus millors amics de la infantesa i també amb alguna amiga, fins i tot ha recuperat el contacte amb alguna de les seves exs, com Eva Sannum.

Letizia i Felip VI
Letizia i Felip VI

Felipe i Letizia, els últims en arribar al castell de Windsor

En l'homenatge a les víctimes de l'incendi de València de dilluns passat, els reis van acudir per separat i la complicitat entre ells va brillar per la seva absència, fins i tot van evitar mirar-se als ulls. Una cosa similar ha succeït en la cerimònia en homenatge a Constantino a Windsor. La reina ha arribat l'última, en aquesta ocasió del braç de Felipe, ni una sola paraula entre ells. Una vegada més en la missa s'han distanciat, no obstant això s'han assegut junts. La mare de Leonor i Sofia ha mostrat una bona connexió amb Pablo de Grècia i la seva amiga Marie Chantal.

Tota la família grega arribava en comitiva, tanmateix els Borbó ho van fer per fascicles. Novament, Letizia continua en els seus tretze d'allunyar-se de la família. Ara també del seu marit. La relació està totalment trencada com s'ha tornat a demostrar per la fredor del moment.