Què succeeix en el matrimoni format per Felipe i Letizia? Aquesta és la gran pregunta que es fa tothom, fins i tot a Zarzuela. Casa Reial no ha desmentit ni confirmat els últims rumors, ni tan sols ha parlat de l'estat real de la parella. Fa un parell de mesos Jaime del Burgo va trencar el seu silenci a les xarxes socials tornant a la vida dels reis. En aquesta ocasió ho va fer com el gran enemic. L'advocat va revelar que la reina havia estat infidel al rei amb ell durant diversos anys. Va destapar que va ser el seu veritable gran amor i que pretenien marxar-se a Miami i formar una família per gestació subrogada. La mare de Leonor i Sofia no estava enamorada del seu marit, simplement se li va presentar l'oportunitat i una persona tan ambiciosa com ella no anava a deixar-la escapar, però es va penedir, aquest món no era per a ella

Felipe Letizia Puig GTRES
Felipe Letizia Puig GTRES

Letizia sempre s'ha vist allunyada dels Borbó. Li han donat l'esquena, tots menys la infanta Cristina, qui casada amb un plebeu va entendre perfectament la seva situació. Però la relació entre els reis mai no va ser bé. Ni tan sols amb l'arribada de Leonor i Sofia. Ja el 2012 es va començar a parlar d'una crisi en el matrimoni. Letizia i Felipe feien plans per separat, la complicitat entre ells era pràcticament inexistent. Aquestes discussions es van atribuir a les malifetes de Juan Carlos i al cas Nóos, en definitiva a la mala situació de la monarquia espanyola en aquella època, tots els ciutadans havien perdut la confiança en ella.

Felipe s'allunya de Letizia, més d'un mes sense compartir un pla junts

Els reis van fer un dur exercici perquè recuperessin la confiança, uns dels anys més complicats, però més aviat perquè havien de compartir massa temps junts. Mentre Leonor i Sofia eren petites van mantenir les formes, però en el dia d'avui, ara que viuen fora de Zarzuela, fan les seves vides per separat.

Felip VI i Letizia
Felip VI i Letizia

En les últimes quatre setmanes Felipe ha fet la seva vida completament allunyat de Letizia. No han compartit ni un sol pla en la intimitat. Només han coincidit en els actes institucionals. Aquesta setmana en el Mobile World Congress de Barcelona, però abans de viatjar a Barcelona va tornar a passar el dia amb una bona companyia, una gran amiga, una dona d'identitat totalment desconeguda que l'ha acompanyat en altres sortides amb el seu grup d'amics de tota la vida.

Aquestes desaparicions de Felipe només confirmar els rumors dels últims mesos, el matrimoni dels reis està totalment trencat a les portes de celebrar les seves dues dècades com a casats.