Jaime del Burgo s'ha convertit de la nit al dia en un dels noms més esmentats d'Espanya després que compartís a la xarxa social X una foto en la intimitat de la reina Letizia i un missatge en el qual afirma que van mantenir una relació extramatrimonial. Les afirmacions de l'advocat i empresari, que va estar casat amb una germana de la reina, ha generat una enorme controvèrsia al voltant de la família reial que contrasta amb el silenci oficial que manté el Palau de la Zarzuela, residència oficial del monarca. El que s'especula és que porta molt temps callat i va decidir destapar el passat i el seu amor amb la consort.

Després de la polèmica amb Letizia, Jaime del Burgo tenia una excel·lent relació amb Felip VI quan mantenia una relació sentimental amb Telma Ortiz, la qual cosa era una manera d'apropar-se a la Reina, el seu veritable amor. Quan es va destapar tot, l'advocat va parlar al rei i li va dir que per a ell, la reina només va buscar poder, és una dona molt ambiciosa i farà qualsevol cosa per ser la dona més important del país. Amb això li va voler deixar ben clar que mai no va estar enamorada d'ell, només era pur interès.

Felipe EP
Felipe EP

En una ocasió Letizia li va confessar que estava enamorada d'ell i que es va equivocar en casar-se amb Felip, li va poder l'ambició. A més, li va dir que es quedava més satisfeta amb ell al llit que amb Felip, que era molt matusser.

Actualment, Letizia viu encadenada a un home a qui, evidentment, no estima. No només perquè Felip VI sigui incapaç de donar-li suport ara que tothom sap que l'experiodista el va enganyar sinó perquè Zarzuela està arraconant la reina preparant el país per a la gran decisió: el divorci

Letizia preferia Jaime del Burgo al llit que Felip VI

Letizia i Jaime del Burgo tenien plans d'escapar lluny d'Espanya amb les seves filles. Malgrat la dificultat de la situació, ambdós s'estimaven profundament. La reina estava enormement enamorada de l'advocat i trobava felicitat al seu costat, fins i tot en l'àmbit íntim. Les relacions amb l'ex de la seva germana eren molt més satisfactòries que amb Felip VI. Mai no hi va haver una connexió amb el rei. De fet, amigues de la seva etapa a Mèxic van afirmar en una entrevista que la periodista era republicana, mai no simpatitzo amb els reis i el Rei no era del seu grat, ja que no complia amb el físic que ella buscava en un home.

Letizia
Letizia

Letizia aprofitava l'absència de Felip VI per estar amb Jaime del Burgo

Quan Felip VI tenia programat un acte institucional o un viatge internacional, Letizia aprofitava aquell moment per cridar a Jaime del Burgo i passar el dia junts o alguns. Tenia una habitació en Zarzuela només per a ell. En ser amics i un dels advocats del matrimoni, la reina aconseguia dissimular la seva presència i que passés desapercebut. Mentrestant, segons l'ex de Telma Ortiz, mantenien relacions íntimes.