El 2013 se sabia que hi havia una crisi entre Felip VI i Letizia. El que ningú no es podria imaginar és que el matrimoni estigués travessant una dura prova després d'una suposada infidelitat. En aquest llavors hi havia altres mals en l'entorn, pel que es va decidir que els motius de la distància dels llavors Prínceps es devia a això. Però Jaime del Burgo assegura que per aquestes dates havia reprès una relació amb la reina i que el seu marit finalment es va assabentar. L'altra peça del puzle és que el rei també ha tingut les seves 'amigues entranyables'. Es parla de iots i escapades a Barcelona.

El periodista Jaime Peñafiel és qui va destapar el suposat adulteri de Letizia amb què fos la parella de la seva germana, Telma Ortiz. En els últims mesos, el tema ha anat guanyant cobertura, encara que és una cosa que els mitjans prefereixen no esmentar. Com quan Joan Carles I tenia les seves aventures amoroses i la premsa no deia res, era un secret a veus. Això a Peñafiel el té sense cura, ja que va assegurar que la relació de Felip VI i la seva dona està deteriorada i no dona per a més. En una entrevista per al canal de YouTube La reunió secreta, va esmentar que: "Felip ja no està enamorat de Letizia" i vaticina el seu divorci.

Felip VI
Felip VI

Segons els seus càlculs, el 'cessament de convivència' hauria de ser després de l'aniversari de la infanta Sofia. El 2025, quan compleixi 18 anys, no s'haurà de discutir la custòdia. Encara que, en cas de ser aquest el cas, la custòdia de la menor passaria en mans del rei i la Corona. Això gràcies a l'acord de divorci que van firmar abans de casar-se, el contingut del qual havia explicat prèviament el cosí de la Royal, David Rocasolano. Ara bé, Felip VI sí que va ser infidel?

Letizia no va ser l'única en enganyar, Felip VI ha tingut amants

Entre totes les coses que va dir Jaime del Burgo, n'hi ha una de molt impressionant. Que la senyora Letizia li hauria estat infidel en diverses ocasions al seu marit. Assegura que mai no va estar enamorada del fill dels emèrits, que el seu objectiu era convertir-se en reina i tenir poder. Hi ha altres noms que han sorgit arran d'aquesta polèmica, així com la possibilitat que Zarzuela hagi cobrat alguns favors per tenir la situació sota control. Mentre això succeïa, el monarca hauria anat adquirint la imatge d'un home que no pot mantenir la seva dona i que, a sobre, és manipulat per ella en tot sentit.

Felip VI
Felip VI

Contra tot pronòstic, hi ha una informació que podria demostrar que l'aristòcrata no és com es pensava. No, en definitiva, no és més lleial que la seva companya. Es van descobrir unes imatges de l'època en què la mare de les seves filles i el navarrès estaven junts. En aquest llavors, el rei es veia discretament en un iot a Barcelona amb diverses amigues. No és difícil arribar a la conclusió que mentre tenien agendes separades i feien plans en solitari, hi havia una bretxa que podien aprofitar.

Felip VI i Letizia podrien dir de cara a la galeria que el seu matrimoni va arribar a la seva fi. Tanmateix, és poc probable. Fins als moments, ella continua conservant el seu títol de Reina i ell pot continuar els seus projectes per a la Corona, sense més complicació, que aparentar que tot és perfecte.