Felipe i Letizia no travessen un bon moment, els reis ja no s'amaguen. En els últims mesos Jaime del Burgo ha revelat el possible motiu de la seva crisi de 2013, un secret que guardaven des d'aleshores. Casa Reial no ha confirmat ni desmentit les declaracions de l'advocat, però els gestos dels pares de Leonor i Sofia parlen per si sols. Han intentat aparentar normalitat en les aparicions institucionals i familiars, però en no poder concloure els rumors han decidit emprendre camins separats sense ocultar-se.

Els reis dormirien en habitacions separades, evitarien veure's al pavelló del príncep i no han compartit ni un sol pla en parella o amb amics, cadascú se'n va amb els seus, o fins i tot en solitari. Segons analistes de Casa Reial es nota que "han perdut la passió", només cal veure les cares que mostren en cada una de les seves aparicions, i "la falta de complicitat". Pilar Eyre assegura que assistim "al final del matrimoni". Es parla d'abril de 2025, quan la infanta Sofia va complir la majoria d'edat. Pilar Eyre creu que estaríem assistint al final del matrimoni. Ja no existeix com tal, està totalment trencat.

Letizia Felipe premis princesa d'asturias
Letizia Felipe premis princesa d'asturias

Felipe i Letizia podrien anunciar el seu divorci, vides separades

Casa Reial no veu amb bons ulls que els reis es divorciïn i es faci públic en un comunicat, seria un escàndol. Tampoc no els van deixar a Juan Carlos i Sofia. Ambdós s'han de mantenir en la institució complint les seves funcions. Haurien optat pel cessament de la convivència, com els emèrits. D'aquesta forma ningú no sospitaria res.

Felipe està molt incòmode al costat de Letizia, mai no perdonaria una infidelitat, més aviat la mentida. Des d'aleshores les discussions són constants, per aquesta raó prefereix evitar-la. Casa Reial l'obliga a continuar fingint que està molt enamorat de la seva dona, però la complicitat brilla per la seva absència.

El rei s'ha deixat veure en els últims caps de setmana envoltat dels seus millors amics i també d'alguna dona, amigues molt especials.

Felipe Letizia foto EP
Felipe Letizia foto EP