Felip VI va contreure matrimoni amb Letizia immers en un profund enamorament. Després de posar fi a la seva relació amb Eva Sannum, va tornar a experimentar l'amor, aquesta vegada per la destacada presentadora de TVE. En aquell moment, la periodista brillava a la cadena pública, i va ser llavors quan va utilitzar les seves connexions per conèixer Letizia. Pedro Erquicia va organitzar un sopar al seu àtic de Madrid, a la que van assistir diversos col·legues de la professió, inclosa Letizia. En aquell instant, ambdós eren solters, almenys així ho creia el príncep, ja que s'havia vinculat a la reina amb altres homes, com el periodista David Tejera.

Ara s'ha revelat que en aquell mateix període, Letícia també mantenia una relació sentimental amb Jaime del Burgo. Felip li va sol·licitar un compromís, i un dia abans d'anunciar la seva relació amb el príncep, va trencar amb l'advocat. Tanmateix, van reprendre el contacte poc temps després del casament. La mare de Leonor i Sofia es va veure desconcertada per la situació, deixant-se portar per la seva ambició de ser la persona més poderosa del país, un èxit que va assolir, però a un cost molt elevat.

Felipe Letizia Puig GTRES
Felip Letícia Puig GTRES

Malgrat continuar amb la seva relació amb Felip, Letícia continuava veient-se amb Jaime del Burgo, fins i tot durant el seu embaràs de Leonor i Sofia. Encara que el príncep apostava per aquesta relació, vivia en una mentida. No va ser fins a 2012 que va començar a sospitar de la seva esposa, i el CNI la va investigar, revelant la relació amb l'advocat que la Casa Reial va tractar d'ocultar per evitar un escàndol.

Felip va descobrir Letícia i no volia més fills

Felip i Letícia van ser pares de dues filles, Elionor i Sofia, però el llavors príncep desitjava ampliar la família, aspirant a un mínim de tres fills, com ell. Tanmateix, després del naixement de la infanta, van decidir modificar la Constitució per permetre que la princesa pogués heretar el tron en el futur. Encara que l'home mai no va arribar, i ara seria biològicament impossible, no només per l'edat.

Quan Felip va descobrir la infidelitat i l'intent de fugida de Letícia, va perdre tota confiança en ella i va renunciar a la idea de tenir més fills. De fet, van deixar de compartir el llit i mantenir relacions íntimes en aquell moment. Encara que es va dir sobre un intent de divorci, aquest mai no es va concretar i es va mantenir en secret per evitar un escàndol públic.

Felipe Letizia ni es miren GTRES
Felipe Letizia ni es miren GTRES