La cacera ha començat, i sembla que la presa ja ha caigut: el positiu en coronavirus i que ha posat el Rei Felip en quarantena és Álvaro Fuster. L'empresari madrileny és, segons el 'El Cierre Digital' de Juan Luis Galiacho, el causant de l'aïllament forçós del cap d'estat, després d'una trobada amb el seu grup d'amics de solteria durant el passat cap de setmana. Fuster va estudiar amb el monarca al Col·legi Santa Maria de los Rosales, on compartien pupitre, i és un dels seus col·legues més íntims. Una amistat que s'ha mantingut en el temps i que el van convertir en fonamental per a que el Borbó superés una de les seves principals mancances socials: era molt tímid i no lligava. Fuster li feia la cobertura en les seves gresques nocturnes i, fins i tot, va arribar a convertir-se en una mena de guardaespatlles per protegir les seves nòvies de la premsa. Li va posar, fins i tot, un nom en clau: "Tomás".

Álvaro Fuster amic Felip amb Anne Igartiburu GTRES

Álvaro Fuster amic Felip amb Anne Igartiburu / GTRES

Fuster ha viscut de prop els romanços de Felip: el de Gigi Howard, el d'Isabel Sartorius (el germà de l'Álvaro, en Ricky, també va festejar amb ella) o el d'Eva Sannum. El xalet de la seva poderosa família al pantà de San Juan, conegut com a "la playa de Madrid", va servir per als flirteigs entre la model noruega i el llavors príncep. També va ser dels primers de conèixer la identitat de la que acabaria sent esposa i Reina d'Espanya, Letícia Ortiz. De fet, va ser un dels testimonis del casament el 2004, un matrimoni que 16 anys més tard sembla tremolar. Doncs bé, Fuster és l'assenyalat com el culpable de la quarantena reial, per molt que la secció 'Jaleos' del diari 'El Español' ho desmenteixi.

Felip banyador Eva Sannum i Álvaro Fuster GTRES ok

Felip en banyador amb Eva Sannum i Álvaro Fuster / GTRES

eva sannum felip GTRES

Felip amb Eva Sannum / GTRES

gigi howard felip gtres

Felip amb Gigi Howard / GTRES

felip i isabel sartorius   GTRES

Felip i Isabel Sartorius / GTRES

leticia felip boda cotxe GTRES

Felip i Letícia casament cotxe / GTRES

L'amor de Fuster pels Borbons va més molt més enllà: va sortir durant un any amb una de les incomptables amants de Joan Carles, la presentadora Anne Igartiburu. La basca, però, el va despatxarr per manca de compromís. Es veu que estava molt més lligat al seu 'compi' Felip.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat