La infanta Sofia és la favorita dels espanyols. Aquest 2021 farà 14 anys. La germana d'Elionor es fa gran i passa per ser la més desimbolta, natural, simpàtica i per a molts més guapa que la princesa. Però tenen la mateixa genètica, i han heretat la mala dentadura Borbó. Sofia pateix el mateix problema: té la dentadura desigual. Fa uns dies Instagram revelava que Elionor s'ha arreglat les dents durant la pandèmia per lluir una boca endreçada. Ara En Blau revela que Sofia també pateix del mateix. Així té la dentadura la filla petita dels reis:

infanta sofia mala dentadura IG

infanta sofia boca desigual GTRES 

Infanta Sofia amb les dents mal alineades, GTRES

Un mal habitual de molts adolescents, als qui els creixen les dents mal alineades. Però si són adolescents de la Família Reial, la seva principal feina és sortir bé a les fotos. Entra dins el pressupost públic arreglar-se la boca. En el cas de la germana gran, li han corregit amb uns brackets transparents per amagar a les fotos els antics i passats de moda ferros a la boca. Així era i així és Elionor:

leonor dientes

leonor premios 2020 EFE

infanta sofia de perfil GTRES

Elionor i Sofia, EFE

Durant els premis Princesa d'Astúries, el passat mes d'octubre a Oviedo, Elionor ja lluïa les dents perfectes i Sofia no badava boca. Caldrà esperar a que la menor faci 15 anys per veure si el pressupost reial arriba per uns brackets d'últim model, també per a ella. Als súbdits no els importa. Quan somriu, Sofia brilla encara més. No com el pare, en una foto EXCLUSIVA i irreproduïble d'El Nacional: 

Rei Felip VI riure automobile Barcelona - Sergi Alcàzar

Felip somriu a BCN amb dents grogues, foto: Sergi Alcàzar

Paradoxes del destí, Felip somriu durant una visita a Barcelona amb dents grogues. Ell, que detesta el color groc.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat