Pedro Sánchez no diu on és Joan Carles perquè Zarzuela no pertany al poder Executiu sinó que és un poder al limbe espanyol: ni executiu, legislatiu ni judicial. Com Letícia que quan li pregunten respon "No te oigooo".  La reunió del cap de l'Estat i el cap de l'Executiu espanyols a Marivent va servir això sí per veure el nou tall de cabell d'un Sánchez més prim i bronzejat. Aquest 2020 li està fent perdre cabells al president i comença com tots els homes: per la coronilla. La foto detall de la seva clepsa:

sanchez calb felip gtres

La coronilla de Sánchez, GTRES

escales pedra marivent EFE

Escales de pedra Marivent on Sofia va caure, EFE

La imatge es va captar a les escales de pedra de Marivent, contra un esglaó de les quals diuen que es va colpejar la infanta Sofía el genoll. Pedro no va ensopegar amb el graó sinó amb la negativa del rei a que es faci públic on ha fugit el seu pare. Tots participen del mateix teatret i l'excusa que filtren és que Joan Carles viatja però no resideix en cap país concret. A qui li hauria de caure el pèl és a l'emèrit. Felip ja fa temps que perd massa capil·lar i té les dents grogues:

Rei Felip VI riure automobile Barcelona - Sergi Alcàzar

Felip no visita el dentista, Foto exclusiva El Nacional: Sergi Alcàzar (prohibida la seva reproducció)

pedro sanchez de prop gtres

Pedro Sánchez de prop i bronzejat, GTRES

Pedro Sánchez té 48 anys i el rei Felip 52. Són coetanis però el rei desmillorat sembla el pare del president. Això sí, els que detesten Sánchez ja saben com criticar que vol substituir el rei: si Felip té Corona, Pedro té coronilla.