On és Joan Carles? Les vacances pagades de llarga durada que s'ha preparat el fugat tenen tothom pendent de saber quin destí l'ha acollit ara que ha decidit marxar amb traïdoria i nocturnitat. Bé, potser és exagerat dir que tothom està pendent de saber on para, perquè pel que sembla, hi ha una persona que no fa l'aspecte d'estar massa preocupada per si el torna a veure aviat o no.

DL u462815 003

Reina Sofia, Palma (GTRES)

La reina Sofia, la seva dona, està tan panxa gaudint de les seves vacances a Palma. Cada estiu hi va, i no hi haurà cap fugida escandalosa d'un rei que li impedeixi seguir amb el seu full de ruta, ergo, anar de compres amb la seva germana com si res. L'emèrita segueix amb el seu dia a dia, com si no hagués passat res, i ha sortit al vespre d'aquest dimecres a estirar les cames i fer anar la targeta de crèdit. Ella i la seva germana Irene han anat a un Corte Inglés, on Sofia va intentar amagar-se dels periodistes sortint per la porta del darrera mentre la seva germana ho feia per la del davant. I per primera vegada, amb una mascareta posada.

DL u462815 001

Irene de Grècia, Palma (GTRES)

Però com se sol dir, la pillaron con el carrito del helado. Amb els paparazzi als morros, no va tenir més remei que saludar abans de pujar al cotxe oficial que les va tornar a dur al Palau de Marivent.

DL u462815 019

Reina Sofia, Palma (GTRES)

La vida segueix a Can Borbó. Aquest cap de setmana està previst que arribin Felip, Letícia i les nenes. No fos cas que es perdessin les vacances tot i l'escandalosa fugida de Joan Carles. És el que porten fent tota la vida els Borbons: fer com si res i amagar la brossa sota la catifa. Potser una catifa comprada al Corte Inglés.