No hi ha tempesta política, social o mediàtica que espatlli el dia de Felip i Letícia. Els reis d'Espanya segueixen a la seva. És a dir, no foten ni brot, però es passegen per territoris gens hostils regalant somriures sota la mascareta contra la Covid-19. Zarzuela sembla immunitzada contra el coronavirus i contra el corinnavirus. També contra la suposada acció de la justícia contra els negocis bruts del seu pare Joan Carles. Com diria la Pantoja: "dientes, dientes".

joan carles felip leticia GTRES

Joan Carles Felip Letícia GTRES

El matrimoni ha passat el dia al centre d'alt rendiment del Consell Superior d'Esports, saludant atletes i gaudint dels seus entrenaments, ara que s'han quedat sense Jocs Olímpics. Flors i violes enmig del terratrèmol provocat per la Fiscalia del Tribunal Suprem, que ha decidit investigar el Borbó per acceptar comissions multimilionàries dels seus amics àrabs. Un fet sense precedents, tot i la desconfiança que desprèn el poder judicial respecte de la monarquia. Gairebé ningú es creu que Juanito pagui per les seves (presumptes?) malifetes. Potser per això el seu fill està ben tranquil.

Felip Letizia CSD @casareal

Felip Leticia CSD @casareal

Felip Letícia CSD @casareal

Felip Letícia CSD 2 @casareal

@casareal

La distància entre els reis d'Espanya i la realitat del seu país, cada cop més insalvable. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat