És alta, rossa, prima... i té la cintura i els punys d'un campió del món dels pesos pesats. Corinna Larssen no en fa presoners, i cada cop que es deixa anar, Zarzuela tremola. Bé, Zarzuela i Abu Dhabi, amagatall de Joan Carles I, fugit d'Espanya per fer-se 'el longuis' de les seves responsabilitats. Del que no pot escapar, però, és de l'escarni públic al que li està sotmetent l'alemanya, que ha revelat a 'París Match' detalls sucosíssims de la seva relació extramatrimonial, regada amb milions àrabs. Primer, la por de Juanito a la seva dona Sofía i a l'exPresident espanyol Mariano Rajoy, i després amb la foto històrica d'El Campechano vestit de 'dominguero' fent una barbacoa amb el fill de la seva amant. El xiclet, però, encara es pot estirar més. 

Joan Carles Corinna fill BBC

Joan Carles Corinna fill Álex BBC

sofia joan carles gtres

Sofía Joan Carles GTRES

De l'entrevista a la famosa revista francesa, rescatem un passatge demolidor i que va tenir lloc a Barcelona, l'any 2006. El lliurament dels Premis Laureus va reunir a la Família Reial a la capital de Catalunya, i el Borbó no va tenir inconvenient de presentar-se amb la seva amant a la vista de tothom. Va ser, explica, el primer contacte de l'actual Rei Felip i la Reina Letícia amb l'alemanya. Els aleshores prínceps s'ho van prendre de forma molt diferent: Letícia, "encantadora", descobrint el taló d'Aquil·les del sogre, al que mai no ha suportat. Felip, però, les va passar magres, avergonyit amb el 'papá' adúlter, que no s'amagava de res. Ni tan sols de demostrar la seva estima per l'Alex, el fill de Corinna, que tenia 5 anys. "Cuando llegó el rey lo abrazó. No estaba tratando de ocultar nada”. Massa impúdic per a una nissaga que sabia de la vida dissoluta del pare, però que s'escandalitzaven amb determinats comportaments. 

corinna cristina urdangarin joan carles GTRES

Joan Carles i Corinna Premis Laureus Barcelona GTRES

Corinna i Joan Carles petó GTRES

Corinna i Joan Carles petó GTRES

Felipe Letícia Joan Carles Urdangarín Premis Laureus Barcelona 2006 GTRES

Felip Letícia Joan Carles Urdangarín Barcelona 2006 GTRES

leticia i felip seriosos 2 gtres

Felip seriós Letícia GTRES

Si Felip es va avergonyir del pare el 2006, no podem ni imaginar el que deu sentir aquest 2020. Letícia, mentrestant, assaboreix la caiguda del seu enemic.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat