Seguir Corinna i tot el que esbomba sobre la casa reial espanyola i els Borbons és més entretingut que enganxar-se a una sèrie de Netflix. L'aristòcrata, si fos un personatge televisiu, seria una mena d'Angela Channing de 'Falcon Crest', barrejada amb l'Amanda Woodward de 'Melrose Place'. Una dolenta a ulls dels més monàrquics que supuren bilis cada vegada que la veuen i l'escolten. Però per a la resta dels mortals, és una benedicció caiguda del cel tot el que explica sobre Joan Carles.

corinna i joan carles enfadat

Corinna i Joan Carles

El nou capítol ha arribat de la mà de Paris Match. La revista francesa ha aconseguit treure-li de la boca unes sucoses declaracions que fins ara no havien sortit a la llum. Explica alguna de les converses d'alcova que l'emèrit li va confessar mentre donaven corda a la seva passió adúltera. I revela que quan eren amants, Joan Carles temia pel seu futur i els plans obscurs de molts dels seus detractors per acabar amb ell. Detractors que tenia molt a prop, fins i tot, compartint vivenda. Un 'cop intern'  que Corinna situa a la mateixa Casa Reial i molt a prop de Zarzuela, a la Moncloa. Segons ella, Joan Carles li va confessar dos dels principals noms que més temia que li fessin el llit. El primer, algú que anys enrere va compartir llit amb ell, la seva dona Sofia.

Sofia mirada Joan Carles GTRES

Joan Carles i Sofia (GTRES)

Explica Corinna que Joan Carles acusava la reina de tenir pressa per fer-lo fora del tron i col·locar el seu fill: "Té molta més influència sobre ell que sobre mi", van ser les paraules que li va dir a l'alemanya. Sofia no seria, però, l'única manipuladora: "Mariano Rajoy pretén castrar-me i debilitar la monarquia", li hauria revelat Joan Carles a Corinna quan aquesta era la seva confessora de capçalera. Una revelació sorprenent, ja que l'expresident del Govern espanyol des de 2011 fins 2018 sempre ha donat suport públic a la monarquia en general i a la figura del rei en particular, així com el PP.

DL u257788 014

Mariano Rajoy i Joan Carles (GTRES)

Veurem què diuen ara al PP. Potser es fan els longuis com amb M punto Rajoy. Corinna repartint a tort i a dret i amb el ventilador engegat. També reben els actuals monarques: "Durant una crisi d'aquesta magnitud, la família reial s'hauria d'haver mantingut més unida que mai. Enviar l'exrei, amb una salut fràgil, a l'exili i en mig del període Covid és una irresponsabilitat".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat