Les monarquies europees tenen una guerra conjunta: la de la legitimitat. Cada dia que passa del s. XXI tenen menys sentit les testes coronades i la representativitat heretada. La meritocràcia dels espermatozous corre perill a cada escàndol reial, i Espanya és qui ho està fent pitjor. El rei durant 40 anys és un defraudador fiscal confés que suplica pagar per evitar la presó. La guerra per la imatge Espanya la té perduda i l'espai que deixa l'ocupa l'altra gran monarquia: la britànica. Kate Middleton serà la Letícia del s. XXI, reina consort. I vista la pobra felicitació de Nadal de Zarzuela, ensorra Letícia. Comparin:

CHRISTMAS DELS DUCS DE CAMBRIDGE

CHRISTMAS DE LETÍCIA I FELIP:

leonor sofia  christmas EFE

Felicitació  de Zarzuela, EFE

Són dues fotos icòniques de com estan les dues Cases Reials. La britànica ven felicitat, família unida, nens naturals i futur. L'espanyola amaga els avis emèrits i els reis Felip i Letícia i ho fia tot a dues nenes soles endiumenjades i en un poble gairebé deshabitat amb posat formalet, no sigui dit. No existeix una sola foto d'Elionor rient a cor què vols. Cap imatge de l'hereva natural, com una adolescent qualsevol en un acte privat normal. Kate i el futur rei Guillem saben què s'espera d'ells. Mentre Elionor vesteix com una nina Pepona en l'últim acte de l'any:

leonor sofia EFE

Elionor i Sofia, EFE

El digital Jaleos, unionista fins a dir prou, sent enveja de la Casa Reial anglesa: "Al más puro estilo british royal, los duques de Cambridge y sus tres hijos posan ante una pila de leña y con un look soft sin imposturas  (...) el pequeño, Louis se ha convertido en el absoluto protagonista por esbozar una inocente sonrisa inmortalizada. Foto optimista y unida de la familia del heredero británico bien podría dar envidia a España". El que fa enveja no és la pila de llenya sinó que Elisabet II no ha confessat ser una xoriça defraudadora fiscal.