Ha quedat al descobert la mala relació que existeix entre Felip i Letícia, una cosa que ja es deia des de fa anys. El 2013 el matrimoni va passar per una crisi molt dura de la qual van estar a un pas del divorci, una paraula que ja sonava en tots els mitjans de comunicació, però finalment no va succeir. Felip va aconseguir frenar les intencions de Letícia. Volia marxar i abandonar la corona perquè es va veure superada. Tanmateix, Leonor i Sofia ja havien nascut i van ser el principal obstacle de la reina. El rei li va mostrar la clàusula de les capitulacions matrimonials on figurava que les nenes es quedarien amb ell a la Zarzuela.

Es creia que les seves discussions serien fruit del cas Nóos i les malifetes de Juan Carlos que havien fet que la ciutadania perdés confiança en la corona. Felip i Letícia discutien en nombroses ocasions, però ara s'ha descobert que el motiu real seria una infidelitat. Segons Jaime del Burgo, la reina va ser infidel al rei amb ell durant diversos anys. Pretenien marxar a Miami i formar una família mitjançant a la gestació subrogada.

Felipe i Letizia compromís efe
Felip i Letícia compromís efe

Felip va descobrir la seva dona amb un altre, fins i tot va esbrinar més coses. Es creu que Letícia podria haver enganyat el seu marit amb altres homes. Si hi ha una cosa que el fill de Juan Carlos no perdona és l'engany, la falta de sinceritat. S'ha sentit humiliat, enganyat i traït.

Vides separades des de 2013

Des de la gran crisi, els reis farien vides separades, així ho han confirmat experts en la Casa Reial. Han intentat posar solució als seus problemes, però ha estat impossible. Amb la marxa de Leonor i Sofia s'han distanciat encara més. Felip va confessar que la seva vida s'havia tornat molt més avorrida, al costat de Letícia no és feliç.

Felip i Letícia dormen en habitacions separades des de 2013. No comparteixen ni un sol pla junts en els últims anys. Totes les seves aparicions són per concloure rumors. Els reis surten tots els caps de setmana amb els seus respectius amics, per separat. I han pres una mesura dràstica i sorprenent. Segons fonts properes, Casa Reial ha dividit el Pavelló del Príncep en dos per evitar trobades. Dos salons, dos menjadors i dues habitacions. Felip també intenta passar més temps a la Zarzuela amb la reina Sofia.

EuropaPress 5710830 agents seguretat arribada rei felipe vaig veure letizia 44 edicion fira
EuropaPress 5710830 agents seguretat arribada rei Felip vaig veure Letícia 44 edicion fira