Estan sent dies intensos per al rei Felip VI. D'una banda, el lliurament dels Premis Nacionals d'Innovació i Disseny 2023, una cerimònia que va tenir lloc a Las Palmas dijous passat. Allà, Felip VI, va fer acte de presència juntament amb la reina Letícia. Per un altre, la seva mare, la reina emèrita Sofia, ingressada a la Clínica Ruber per una infecció d'orina, segons fonts oficials. Encara que això no ha evitat que Felip també hagi fet els seus plans personals al marge de l'agenda oficial.

Felip i Letícia van tornar a Madrid just en finalitzar l'acte celebrat a Las Palmas. Aquest va començar les 13:30, amb el que els va donar prou temps per estar a la tarda a la capital. Una vegada a Madrid, ambdós es van adreçar a la Clínica Ruber per fer una breu visita a la reina Sofia.

Ja divendres, Felip va ser a Jaén, presidint l'acte de Jura de Bandera a l'Acadèmia de Guàrdies i Sotsoficials de la Guàrdia Civil que va tenir lloc a Baena. Però com dèiem, una vegada completats els compromisos ineludibles, Felip es va separar de Letícia i va fer els seus plans al marge de la seva dona.

Mala cara Felipe Letizia Canarias GTRES
Felip Letícia Canarias GTRES

Felip se separa de la reina Letícia com arriba el temps lliure, se'n va al cinema i dorm fora de casa

Concretament, va anar al cinema juntament amb seu amic de la infantesa Álvaro Fuster. Segons informen diverses fonts, van anar a veure la cinta documental Hispanoamèrica, que dirigeix José Luis López-Linares. I la seva presència en el MK2 Cinema Pau de Fuencarral no va passar desapercebuda als presents. La sessió va començar a les 18 hores.

Felip no va tornar a casa després del cinema. Fa temps que el monarca fa plans al marge de Letícia sempre que pot i són pocs els caps de setmana que passa a Zarzuela. I quan no és un viatge, és una nit de pijames com la d'aquest divendres.

Segons ens expliquen, els escortes de Felip el van acompanyar al domicili d'Álvaro Fuster, situat a Pozuela de Alarcón, lloc en el qual hauria passat la nit en la inestimable companyia del seu amic i refugiant-se dels moments durs que li està tocant viure en el matrimoni i als quals ara se sumen l'episodi de la seva mare.