Elionor ha hagut d'assistir als dos actes solemnes en memòria dels mes de 28 mil morts de coronavirus: el Fueral d'Estat organitzat per l'Església i l'Homenatge d'Estat organitzat pel Govern. Molt més apropiada aquesta commemoració laica en un Estat aconfessional sense cap religió oficial. La nena a punt de fer 15 anys va on li diuen i per aquest acte ha caigut en una errada monumental: anar amb un vestit sense mànigues

elionor homenatge covid EFE

La Família Reial en l'Homenatge d'Estat EFE

Què diu el protocol dels funerals: "En general, no se debe mostrar mucho la piel en un funeral. Es mejor evitar los trajes sin mangas o los trajes que tengan las mangas muy cortas. Mejor atuendos de manga larga. Si se lleva un vestido negro sin mangas, cubrirse los brazos con un chal". Com que estrictament no es tracta d'un funeral Letícia ha decidit que l'hereva marqués distàncies i anés amb faldilla curta deixant els genolls a l'aire, color gris i no fosc i aixelles a l'aire. Molt inapropiat. Una pífia absurda ja que la successora al tron anava millor les dues anteriors ocasions de dol per la COVID. Comparativa:

AL MINUT DE DOL (27 DE MAIG):

dol reial coronavirus 4

Elionor minut de dol EFE

AL FUNERAL D'ESTAT (7 DE JULIOL):

leticia funeral efe

Elionor al Funeral d'Estat EFE

A L'HOMENATGE D'ESTAT (16 DE JULIOL):

elionor codi rosa efe

Felip i Elionor a l'Homenatge d'Estat EFE

La premsa rosa remarca que les germanes Sofia i Elionor tenen estils diferents, imposats per Letícia ja que tenen 13 i 14 anys: "Mientras Leonor juega con prendas voluminosas, los estampados y los guiños de tendencia, a Sofía le van más las piezas sencillas y de esencia minimal" (Vanitatis). 

infanta sofia covid efe

Elionor i Sofia diferents estils EFE

Amb l'excusa que l'acte era civil i no religiós la Família Reial ha decidit apostar per un look menys rigorós. Fatal.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat