Letícia ha tornat a la Catedral de l'Almudena. Allà on va casar-se fa 16 anys, a l'església més lletja de Madrid, s'ha celebrat el funeral d'Estat per les víctimes mortals de la Covid. La reina haurà recordat la seva boda en el moment de caminar pel passadís central, ara amb les seves filles. La gestualitat religiosa de Letícia i les nenes mereixia ser observada amb lupa. El que ha fet la reina, casada per l'Església com a bona catòlica, és l'estaquirot. Res de res. Es nega a signar-se al peu de l'altar. Vídeo:

En Blau

felip leticia nenes funerla covid altar efe

EFE

Sona l'himne d'Espanya a l'orgue i Felip és el primer de fer el senyal de la creu, Elionor i Sofia l'imiten però Letícia mossega la mandíbula. A la biografia de Letizia Ortiz escrita pel seu cosí es revela que la reina era atea. El seu primer casament va ser pel civil i va haver de convéncer l'Església catòlica per poder casar-se pel ritus religiós.

familia reial covid gtres

GTRES

L'hereva Elionor ha fet la Primera Comunió i tant Felip com les nenes fan el senyal de la creu. A un funeral d'Estat per milers de morts aquest símbol no és religiós sinó de respecte cap a les víctimes. Nova patinada de Letícia. La nena està ensenyada, tant que Elionor se senya quan ningú no ho fa. A la sortida:

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat