De Felip i Letícia es diu que no tenen cort. La colla d'amics, saludats i pilotes dels reis es va reduint per evitar casos com el compiyogui Javier López Madrid, condemnat per corrupció que va saltar a la fama per haver escrit a Letícia missatges íntims. Ara un digital rosa, Vanitatis, diu que hi ha més compiyoguis de les germanes Ortiz.  Telma ha viscut a Barcelona durant anys i feia classes de ioga i compartia Saló de bellesa amb una famosa televisiva catalana, Elsa Anka . Ella és qui ha colat Telma i el seu nòvio divorciat a l'after party dels Goya. A la foto Anka va amb un vestit morat:

elsa anka telma gtres

telma ortiz goya GTRES

GTRES

Elsa Anka ha parlat amb En Blau i reconeix que coneix Telma Ortiz de quan la seva filla Lídia Torrent va estudiar a ESERP, el centre educatiu pel qual treballava la germana de Letícia. No és conscient d'haver compartit centre de ioga i bellesa amb la cunyada del rei Felip però podria ser. I ens informa que sí que formen part del mateix cercle d'amistats i van ajudar-la entrar a l'after party dels Goya per la mateixa porta.

elsa anka i filla GTRES

GTRES

A la gala es fa fotos amb Remedios Cervantes i amb la cunyada d'Antonio Banderas, Barbara Kimpel. Va aconseguir un passi per la festa dels Goya i segons Vanitatis va colar dos amics: la cunyada del rei Felip i el nòvio.

telma ortiz ovio gtres

elsa anka instagram

GTRES / Instagram

Telma va denunciar fa anys la premsa rosa als tribunals per fer-li fotos i va perdre el cas. Va haver de pagar les costes judicials. Ara s'alia amb el petardeo per fer catifes vermelles. Una estratègia poc royal la de Telma. Però té nova compiyogui. Ja hi ha una catalana més (Tous a banda) a la cort reial: Elsa Anka.