El divorci de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ha tardat més de l'esperat. Al mig d'aquest mar de confusió, rumors i especulacions, que es va avançar i es va divorciar va ser Ainhoa Armentia, la nova dona de l'exesportista. El divorci va tenir lloc fa diversos mesos, va transcendir fins i tot no fa molt quan ho va publicar la revista Hola! Per més de dues dècades va estar casada amb Manuel Ruiz, encara que els seus últims dies van ser difícils. I malgrat que la parella continua avançant, hi ha una cosa que no han pogut aconseguir: una trobada entre els fills d'ella i d'ell. Creix la tensió.

Quan Lecturas va publicar les infames fotografies d'Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin tan encaramel·lats a Bidart, la vitoriana continuava casada. Així que el llavors matrimoni va haver d'enfrontar-se a la mirada de tot el país i centenars de titulars. Malgrat això, ella ha intentat reprendre el seu ritme de vida habitual. Després de la separació, la mudança i les polèmiques, va recuperar la normalitat a la seva vida personal i a la feina. Alhora, manté una relació cortesa amb Manuel Ruiz pels seus fills.

Ainhoa Armentia i els seus fills
Ainhoa Armentia i els seus fills

Actualment, no té problemes per la seva vida passada, sinó pel que passarà a partir d'ara amb els Urdangarin. És conscient que poden influir en la seva relació i el menyspreu als seus fills no ajuda.

El clan Urdangarin menysprea els fills d'Ainhoa Armentia

Un dels aspectes més importants de qualsevol parella, en formalitzar la seva relació, és fer les respectives presentacions amb els fills. Després del divorci d'Ainhoa i Manuel, el cunyat del rei Felip VI ha estat freqüentment a la casa de la seva nova xicota. Ella, que és mare de dos fills de 17 i 13 anys, va aconseguir que aquests acceptessin Iñaki. No passa el mateix amb els quatre fills dels exducs de Palma. Juan, Pablo, Miguel i Irene encara no coneixen la nova dona del seu pare i no per falta d'oportunitats.

Iñaki Urdangarin i els seus fills
Iñaki Urdangarin i els seus fills

Els joves Urdangarin Borbón no tenen intencions d'apropar-se a Armentia i molt menys als seus fills, per qui no senten cap simpatia. No es coneixen entre ells i, segons comenten, no faria falta. Des del moment en què es va saber d'aquest affaire, els quatre van començar a detestar tot respecte a aquestes persones. Més encara quan es va donar a conèixer que l'exjugador d'handbol tenia un tracte molt estret amb els descendents de l'advocada.

Els nets dels reis emèrits estan molt units als seus pares, a tal efecte, la notícia de l'amant i del divorci va ser fulminant. Afortunadament, això va ocórrer sent grans. Però la més preocupant és Irene, va complir 18 anys fa uns mesos i continua sense perdonar del tot el seu pare. Una reacció esperada, ja que viu amb la seva mare i ha estat en els moments més durs amb ella.

Als Urdangarin els ha costat digerir aquesta separació. Tanmateix, Ainhoa Armentia i Iñaki Urdangarin semblen anar molt seriosament. Segurament, en un futur, podran reavaluar si desitgen mantenir les distàncies o no.